# #

25 Φεβ 2021

Εσύ που το θάρρος σου το ξεπούλησες για μια θεσούλα στο δημόσιο...

 


Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στις Σκουριές...

Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στο Κουκάκι...
Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στα εργατικά κέντρα...
Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ...
Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στα σχολεία...
Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στα νησιά...
Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στις πολυκατοικίες...
Δεν μίλησες!

Μπήκαν δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας στο ΑΠΘ...
Δεν μίλησες!

Αποβλακώσου στην τηλεόραση, φανατίσου με τους Τούρκους και τα 200 χρόνια από το ένδοξο 1821, και ακου την προπαγάνδα του Κούλη, τους ρασοφόρους τσαρλατάνους και τις θεωρίες συνωμοσίας για τον covid και το αρχαίοελληνικό σου DNA, μαλάκα νοικοκυραίε.
Κάνε πλούσιους τους μαφιόζους που ξεκοκαλίζουν την κρατική περιουσία και τους φόρους σου, που σε δουλεύουν υπέρκομψα και ανέμελα στα μουτρα σου, που βιάζουν και εκβιάζουν σώματα και ψυχές και αν ποτέ αποφασίσεις να μιλήσεις και βρεθείς σε κανένα υπόγειο της ασφάλειας θα καταλάβεις πόσο αναλώσιμος ψηφοφόρος είσαι.
Βέβαια μιλάς μόνο όταν θίγονται άμεσα τα δικά σου συμφέροντα και με βάση το καθαρά προσωπικό σου συμφέρον ψηφίζεις. Γιατί είσαι απλά μια προβολή της σαπίλας που εσύ συντηρείς.
Για αυτό δεν μπορείς τους αξιοπρεπείς ανθρώπους, αυτούς που βοηθάνε ανιδιοτελώς, αυτούς που αγωνίζονται, αυτούς που βρίσκουν το θάρρος μετά από χρόνια να βγουν και να μιλήσουν για τη σεξουαλική, σωματική, και ψυχολογική βια που υπέστησαν απο μεγάλα ονόματα της ελίτ που προσκυνάς και γλείφεις, αυτους που ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου για τις σεξουαλικες τους προτιμήσεις, αυτούς που εκτελέστηκαν γιατί εκαναν βόλτα στα Εξάρχεια, αυτούς που απλά ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος για τους κρατουμένους, αυτούς που δεν θέλουν να γίνουν σαν εσένα, αυτούς που πέρασαν πολέμους, δουλεμπόρους, άγριες θάλασσες και ανέχονται το ρατσισμό, την ξενοφοβία, και τα σενάρια συνομωσίας σου.
Ναι αυτούς τους διαφορετικούς που μισείς. Τους ξένους, τους ομοφυλόφιλους, τους αλλόθρησκους, τους αριστερούς, τους σκεπτόμενους, τους προσφυγες, τους πιτσιρικάδες στα Εξάρχεια, τους Ράπερ αντιφασίστες....
τους θαρραλέους
τους χαμογελαστούς
τους ονειροπόλους
τους αγωνιστές
Εσύ το θάρρος σου το ξεπούλησες για μια θεσούλα στο δημόσιο, το χαμόγελο σου για μια δουλειά που μισείς και όποτε μπορείς δεν πατάς, παρακαλώντας να βγεις στη σύνταξη, και τα όνειρα σου για ένα δάνειο για την τρύπα που μένεις και κριτικάρεις όλο τον πλανήτη με την ανωτερότητα που σε διακατέχει ως έλληνα που έδωσες τα φώτα του πολιτισμού.
Και τώρα που ένα χρόνο είσαι κλεισμένος μέσα σε αυτή την τρύπα που χρωστάς στην τράπεζα, αρχίζεις να αντιλαμβάνεται ποσο μίζερη είναι η ζωούλα σου και πόσο μισείς τον εαυτό σου. Συνεχίζεις όμως σθεναρά να κάνεις προβολή αυτου του μίσους μέσα από τα social media και στο μικροκοσμό σου, την ίδια ώρα που μια συμμορία μαφιόζων σου κουνάει το δάχτυλο πως εσύ φταις που δεν έχεις σύστημα υγείας, που αυξάνονται τα κρούσματα, που ο Ερμής είναι ανάδρομος.
Μην ξεχάσεις να πας εκκλησία να στηρίξεις με τον οβολό σου τη μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση την ίδια ώρα που θα κλείνει το μαγαζάκι σου και η τράπεζα θα σου παίρνει το σπίτι. Όταν θα πλακώνουν εσένα στο ξύλο τα σκυλιά του Χρυσοχοΐδη θα απορείς γιατί. Γιατι είσαι αναλώσιμος και χρήσιμος ηλίθιος, γι’ αυτό!

Α ναι. Καλημέρα κιόλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.