# #

11 Απρ 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανεύουμε, θέλουμε επίδομα στήριξης!» (βίντεο)


Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον καταυλισμό τους, ισχυρίζεται on camera ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν. 

Μάλιστα με περίσσιο θράσος ζητά να υπάρξει και για αυτούς επιδοματική πολιτική, αφού έχουν διαφυγόντα έσοδα, λόγω της επιδημιολογικής κρίσης.

Ασύλληπτο αλλά είναι μια ωμή πραγματικότητα που η ελληνική κοινωνία την βιώνει καθημερινά στο πετσί της. Η παραβατικότητα για αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής, κουλτούρα… κι ας λένε οι δήθεν προοδευτικοί και ανθρωπιστές ότι είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία. Δεν θέλουν οι ίδιοι να μπουν σε κανόνες και καλούπια, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν…

Προφανώς μετά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου των Ρομά θα πρέπει η πολιτεία στους ΚΑΔ που πλήττονται να συμπεριλάβει και μια νέα κατηγόρια … τους πλανόδιους αετονύχηδες και πορτοφολάδες.

Ο Πρόεδρος Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά ζητά στήριξη από την Πολιτεία, επειδή δεν μπορούν να βγουν έξω να κλέψουν και να ζητιανέψουν.
Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς τί άνθρωποι μας έχουν κυβερνήσει, για να έχουν αποκτήσει κάποιοι το δικαίωμα να λένε δημοσίως τέτοια πράγματα.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.