# #

12 Απρ 2018

Μην ψευτοκλαίτε... «ψωνισμένες μυξοπαρθένες »! Εσείς Τον σκοτώσατε!


Πριν λίγο ανακοινώθηκε η πτώση μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000 – 5, που επέστρεφε στη βάση της Σκύρου, μετά από αναχαίτηση τουρκικών αεροσκαφών, πάνω από το Αιγαίο!

Ο χειριστής του νεκρός!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!

Τραγική η είδηση!

Ακόμα πιο τραγικό το γεγονός ότι η είδηση δεν αποτελεί... κεραυνό εν αιθρία!

Κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα αναμενόμενο γεγονός!

Τα αίτια της πτώσης του μαχητικού μας και του θανάτου του ΗΡΩΙΚΟΥ χειριστή του, μπορεί να μην έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αλλά αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι οι υπαίτιοι του τραγικού αυτού συμβάντος είναι γνωστότατοι!

Είναι αυτοί που, πάνω απο τη σορό του ΗΡΩΑ, θα χύσουν κροκοδείλια δάκρυα, θα βγάλουν δεκάρικους και θα εξαπολύσουν κορόνες πατριωτισμού!

Είναι αυτοί που έχουν έχουν αναγκάσει τους τεχνικούς υποστήριξης των αεροσκαφών μας να σκαρφίζονται... πατέντες, για να διατηρήσουν την πτητική ικανότητα των αεροσκαφών μας!

Γιατί;

Διότι...
δεν υπάρχουν λεφτά... για ανταλλακτικά!

Διότι όσα... «υπάρχουν» πρέπει να κατατεθούν στους νταβατζήδες «δανειστές» «εταίρους» τους!

Είναι αυτοί που ενώ έχουν εγκαταλείψει την πολεμική μας αεροπορία στην τύχη της -από πλευράς υλικών και τεχνικών πόρων- την ίδια στιγμή έχουν εγκαταλείψει και τους χειριστές μας στη μοίρα τους!

Είναι αυτοί που παριστάνουν τους κυβερνώντες, και οι οποίοι, με κατεβασμένα τα αυτιά –και διάφορα εξαρτήματα ένδυσης- υποκύπτουν ασυζητητί στις προσταγές των δυτικών αφεντικών τους –στα οποία... ανήκουν- και έχουν αφήσει την Τουρκία να αλωνίζει, σε αέρα και θάλασσα, ανενόχλητη!

Είναι αυτοί που έχουν μετατρέψει τους ηρωικούς και έμπειρους πιλότους μας σε... χαμάληδες-εκπαιδευτές των Τούρκων πιλότων!

Είναι αυτοί που έχουν ρίξει, στη σιωπηρή «μάχη του Αιγαίου», τους ηρωικούς χειριστές μας, βορά της σωματικής εξόντωσης, μέχρι να... ολοκληρωθεί η εκπαιδευτική διαδικασία των άσχετων Τούρκων πιλότων, μέσα από τις καθημερινές αναχαιτίσεις και τις εικονικές αερομαχίες!

Είναι αυτοί που αντί να καταρρίψουν, αφήνουν κατασκοπευτικά drones να αλωνίζουν πάνω από οχυρωματικές θέσεις των νησιών μας και να φεύγουν ανενόχλητα στην Τουρκία, φορτωμένα με πολύτιμες –για τους Τούρκους- πληροφορίες!

Μόνο και μόνο για το γεγονός αυτό θα έπρεπε να κατηγορηθούν και να δικαστούν, δημόσια, για εσχάτη προδοσία!

Κάνουν –τάχα- ότι νοιάζονται για τη διατήρηση της ειρήνης και κάνουν πως –τάχα- δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι, και μόνον έτσι, ανοίγουν την όρεξη του μισότρελου Σουλτάνου και θα φέρουν σίγουρα τον πόλεμο στο κατώφλι του σπιτιού μας!

Είναι αυτοί που, με την δουλική τους στάση, θα φέρουν τον πόλεμο όχι στο Αιγαίο και τον Έβρο αλλά στο Παγκράτι και την Κυψέλη!

Στον πόλεμο φθοράς που μας έχει ανοίξει ο Ερντογάν, οι σφουγγοκωλάριοι των «εταίρων», που παριστάνουν τους πολιτικούς (συνολικά) του τόπου μας, απαντούν με πισωπατήματα και καταγγελίες σε διεθνείς... οργανισμούς (βλ. μπορντέλα) !

Την ώρα που οι πιλότοι μας και οι οικογένειές τους πεινούν, αλλά πετούν με αεροσκάφη πατενταρισμένα από τους άλλους ήρωες, που λέγονται τεχνικοί εδάφους, οι «εταίροι» των δικών μας λακέδων, εξοπλίζουν την Τουρκία –ενώ τη... μαλώνουν- και μηνύουν στους ντόπιους δωσίλογους... «βρείτε τα μεταξύ σας»!!

Αναμενόμενη λοιπόν η τραγωδία!

Την προετοίμαζαν πολύ καιρό τώρα τα πολιτικά σκέλεθρα που κυκλοφορούν ακόμα σ` αυτόν τον τόπο!

Είναι αυτοί που έχουν μετατρέψει τις ένοπλες δυνάμεις μας σε... Μεσολογγίτες «Ελεύθερους πολιορκημένους», προσκυνητές του δόγματος του κατευνασμού του Σουλτάνου, για να αποφύγουν –τάχα- τον πόλεμο!

Το μόνο που απομένει στους ΗΡΩΕΣ της πολεμικής μας αεροπορίας είναι να σιγοψιθυρίσουν τους στίχους του Σολωμού, από τους «Ελεύθερους πολιορκημένους»...

«Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει
Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί, κι η μάνα το ζηλεύει.
Τα μάτια η πείνα εμαύρισε στα μάτια η μάνα μνέει.
Στέκει ο Σουλιώτης ο καλός παράμερα και κλαίει:
«Έρμο τουφέκι σκοτεινό, τι σ` έχω εγώ στο χέρι;
Όπου συ μού `γινες βαρύ κι ο Αγαρηνός το ξέρει».



Πηγή: dromosanoixtos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.