# #

20 Αυγ 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γίγαντας της πολιτικής...


  Δεν είναι ένας απλός γραφικός νεοφιλελεύθερος ο Κυριάκος Μητσοτάκη...
Αυτά που λέει είναι ο ορισμός του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Το λιγότερο κράτος των Μνημονίων και της κοινής αστικής πολιτικής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση και κέρδη για τους επιχειρηματίες, αλλά και περισσότερα βάρη για τον κόσμο της εργασίας.

Το ζήσαμε στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 της Γιάννας και της οικουμενικής παρέας τους: τρελά κέρδη για εργολάβους και πολυεθνικές αλλά και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ για να εξασφαλίσουν Δωρεάν Εργασία από τους εργαζόμενους.

Τα ίδια κάνουν Τσίπρας-Καμμένος στον Στρατό, όπου εφαρμόζοντας τις συνταγές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την ένταξη των Ε.Δ. στην.. Πολιτική Προστασία, μετατρέπουν τους φαντάρους σε Σκλάβους κράτους-κυβέρνησης-ΟΤΑ.

Αυτή είναι και η πραγματική ουσία της "Ωφέλιμης Θητείας" που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ε, τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει την εργασιακή εκμετάλλευση στα σχολεία!
Για να μαθαίνεις από νωρίς ότι πρέπει μια ζωή να είσαι Σκλάβος...
Διαβάστε λοιπόν: 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γίγαντας αυτός της πολιτικής που χρόνια πολλά άφησε μαζί με το κόμμα του ως κυβέρνηση τα δάση στο έλεος της φωτιάς, για να μην γράψουμε ότι με την δασοκτόνα πολιτική και τους δασοκτόνους νόμους που εφάρμοσε τα παρέδωσε κιόλας στη φωτιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόλμησε να βγει και να μιλήσει για τις πυρκαγιές!

Επειδή όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε τίποτα να πει για ουσιαστικά μέτρα, αφού είναι εναντίον των προσλήψεων προσωπικού πυρόσβεσης και Μέσων κατάσβεσης των πυρκαγιών, αφού επίσης είναι κατά της πρόσληψης προσωπικού και Μέσων για την πρόληψη των πυρκαγιών αποφάσισε να ξεστομίσει ένα τρομερό πράγμα!

Τι πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;! 
Πρότεινε να αναλάβουν δράση τα σχολεία για την δασοπροστασία! 

Τι πρότεινε δηλαδή ο αθεόφοβος;! 
Πρότεινε να αναλάβουν εθελοντικά οι μαθητές των οποίων τους γονείς έχει εξοντώσει με τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους, οι μαθητές που θα ζήσουν στα παγκάκια όταν πλειστηριαστεί η κατοικία τους, οι μαθητές που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία εξαιτίας της φτώχειας των γονιών τους στην οποία ο Μητσοτάκης με τους υπόλοιπους αστούς πολιτικούς τους καταδίκασαν, πρότεινε αυτοί οι μαθητές να καθαρίζουν τα δάση για να προλαμβάνονται οι πυρκαγιές!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο αριστερό πρωθυπουργό έχουν αποφασίσει εάν δεν προλάβουν να μας εξοντώσουν από την πείνα και την ανέχεια να μας εξοντώσουν με τα «πυρότουβλα» που αμολάνε κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους!


Ραφαήλ Βασιλειάδης

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.