# #

7 Φεβ 2017

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ, ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

36cf11bf-43da-4ed7-8433-e33bda3ab033Για όσους από εσάς ανησυχείτε, μην τυχόν και δεν ψηφιστούν τα μέτρα και μας τιμωρήσει ο Σόϊμπλε κ.λ.π., μην ανησυχείτε. Όλα είναι προγραμματισμένα και θα γίνουν στην ώρα τους.

Κατ΄ αρχήν, συμφωνία με τους δανειστές δεν πρόκειται να ....
ανακοινωθεί πριν τα μέσα Μαρτίου, ώστε να περάσουν πρώτα οι Ολλανδικές εκλογές. 
Σε ότι αφορά τη ίδια τη συμφωνία, ναι η κυβέρνηση θα τα ψηφίσει τα μέτρα. Εξάλλου, τη σχετική διάταξη την έχει ψηφίσει, μαζί με την αντιπολίτευση, στο τρίτο μνημόνιο. Απλά θέλει να καταφέρει να επιτύχει μια «δημιουργική ασάφεια» στη διατύπωση των μέτρων, ώστε να μπορεί να την πουλήσει στους ιθαγενείς, ερμηνεύοντάς την όπως εκείνη θέλει.
Φωτογραφία του Panos Zacharis.
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε, ότι την όποια πραγματική ερμηνεία της ασάφειας στο τέλος την κάνει πάντα ο ισχυρός. Επομένως, τα μέτρα θα εφαρμοστούν στην πιο σκληρή εκδοχή τους.
Στο μεταξύ, αυτή τη στιγμή οργιάζει η τρομολαγνική προπαγάνδα περί δήθεν Grexit, για να τρομοκρατηθεί η «αγέλη» και να απονευρωθεί στον καναπέ της.
ΥΓ. Δεν γνωρίζω τίποτα από τα πιο πάνω, απλά γνωρίζω τον θεατρικό τρόπο που δουλεύει το καθεστώς και μπορώ να πιθανολογώ το τι θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.