9 Φεβ 2017

Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην ΤουρκίαΤο Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και άρα υπό τουρκικό έλεγχο και με δημοσίευμα της Bild που εκφράζει απόψεις της γερμανικής κυβέρνησης λένε «όχι» (nein) προσπάθεια της χώρας για στοιχειώδη αυτοάμυνα.
«Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από τη χώρα»
Oι Γερμανοί τονίζουν ιδιαίτερα την έλλειψη «ρευστού» από τα ελληνικά ταμεία εννοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι αν αυτοί δεν το εγκρίνουν δεν θα γίνει καμία εξοπλιστική προσπάθεια.
Είναι σαφές ότι οι ...
Γερμανοί θα επιχειρήσουν να σταματήσουν την εξοπλιστική προσπάθεια που κάνει το ΥΠΕΘΑ για την ΠΑ ώστε να ανταπεξέλθει απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα που θα ανέβει στο ζενίθ με την παραλαβή των F-35
Οι Γερμανοί άλλωστε δεν θέλουν να κατευθυνθούν χρήματα για οπλικά συστήματα αμερικανικής κατασκευής και θα κάνουν ότι μπορούν για να το ματαιώσουν

Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας με τον δείκτη ανεργίας να ξεπερνά το 23%. 
   Ein Kampfjet „F-16“ der griechischen Luftwaffe bei einer Flugshow in Flisvos

"Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα"

"Με τους πυροσβέστες να διαδηλώνουν στους δρόμους των Αθηνών ζητώντας την μονιμοποίησή τους και τον δείκτη ανεργίας να είναι πάνω από το 23%,  η κυβέρνηση της Αθήνας αποφάσισε να επενδύσει πολλά χρήματα σε όπλα".
  
Τα χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν συνολικά για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αεροπορίας ανέρχονται έως και πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.