# #

24 Σεπ 2016

Αντε ρε -αρσενικές και θηλυκές- Μαντάμ Σουδούδες του φέϊσμπουκ



Αναρτάς τη φωτό μιας σέξυ γκόμενας και κάνεις ένα πολιτικής υφής λογοπαίγνιο, σε λένε ...σεξιστή.
Βάζεις τη φωτογραφία του άλλου, που είναι σαν φουσκωμένο ασκί με σκατά έτοιμο να σκάσει, σου λένε ότι κάνεις ...bullying.
Ανεβάζεις την φωτογραφία του ....Βλάκα (ένας είναι ο βλάκας), που μοιάζει σαν πρώην πρεζάκι που το έχουνε πρήξει στην μεθαδόνη και σχολιάζεις αρνητικά τις παπαριές του, στην πέφτουν ότι ...δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα.
Υποστηρίζεις δημόσια ότι και αυτοί είναι τα ίδια και χειρότερα σκατά με τους άλλους, σου κολλάνε την ταμπέλλα του...χρυσαυγίτη.
Βγάζεις τα δημοσιογραφικά σου εσώψυχα και αναλαμβάνοντας το κόστος, ξευτιλίζεις πρώην, νυν και επόμενους, αποκαλύπτοντας την κοινή τους μοίρα που είναι η κονόμα, δεν ασχολείται κανένας.
Βάζεις τις φωτογραφίες από κάτι κωλόγριες που ... κυβερνούν και αναφέρεις ότι, οι πολιτικές τους πράξεις και φράσεις τους είναι σαν την μάπα τους (σαγρέ) και σε λένε...αντιφεμινιστή.
Τους λες, εδώ και καιρό, ότι σύντομα θα πούνε "εμείς ψωμί δεν έχουμε, τον ξένο τι τον θέλουμε" και στην πέφτουνε οι κονομισάριοι των ΜΚΟ.
Αποκαλύπτεις ότι ΜΚΟ και "αλληλέγγυοι", κονομάνε χοντρά φράγκα στην πλάτη των προσφύγων και σου κολλάνε την ταμπέλλα του ...ρατσιστή.
Λ
ες ότι, μ' αυτό το χυλό των εκλογέων, που άγεται και φέρεται κατά πως προστάζει η τσεπούλα του και τα μικροσυμφέροντα του, σωτηρία δεν υπάρχει, στην πέφτουνε οι ...Κούληδες και οι ψυχολόγοι, που σε χαρακτηρίζουν πεσσιμιστή ή μηδενιστή.

Τους κατηγορείς ότι "δεν έχουν αίμα στις φλέβες τους" και έχουν καταντήσει κότες και σου ζητάνε να προτείνεις ...λύση.!
Τους λες ότι συνειδητά ΑΡΝΕΙΣΑΙ να συμμετάσχεις στο καλαμπούρι των εθνικών εκλογών, σου λένε ότι με την αποχή βοηθάς τα κόμματα της αντίδρασης να κυριαρχήσουν και την ίδια ώρα τρώνε στη μάπα τα σκατά του Πολλάκη, του Μιχελογιαννάκη, του Αδωνι, της Φωτίου, της Τασίας, της Κουντουρά,του Λεβέντη, του Θεοδωράκη, της Γεννηματά, του Μιχαλολιάκου και της συζύγου του, του Μητσοτακόσογου, του Βορίδη (χωρίς τσεκούρι) κι' ένα σωρό άλλων που η συμμετοχή τους στην δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, τους έστειλαν να ...κονομάνε στη Βουλή

Τους λες....

Αντε ρε -αρσενικές και θηλυκές- Μαντάμ Σουδούδες του φέϊσμπουκ, πάρτε θέση και αποφασίστε ρε.
Τι απ' όλα αυτά είσαστε?

Γιατί εγώ δεν είμαι τίποτα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.