# #

25 Σεπ 2016

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Το δημοτικό συμβούλιο σε κρίση με την απαξίωση της λειτουργίας του, ενώ βαρύνουσα θέση έχει μόνο η γνώμη κάποιων μυστικοσυμβούλων.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Δίου-Ολύμπου.

Συμπληρώθηκαν ήδη 2 χρόνια διακυβέρνησης του δήμου από την παράταξη Δημόπουλου. Και παρά τα όσα διακήρυτταν προεκλογικά, στην πράξη αποδείχθηκε πως ήταν άνθρακες ο θησαυρός.

Είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού πως την ηγετική ομάδα του δήμου Δίου Ολύμπου δεν την ενδιαφέρει η επόμενη μέρα του τόπου αλλά οι επόμενες εκλογές και μόνο αυτές. 

Εξυπηρετήσεις ημετέρων, προσλήψεις από το παράθυρο για «τα δικά μας παιδιά»,
βροχή οι απ’ ευθείας αναθέσεις, ενώ τα μπαλώματα και το ράβε ξήλωνε είναι σε ημερήσια διάταξη. Καμιά συζήτηση, κανένα σχέδιο για το αύριο του δήμου, την ανάπτυξη, το τουριστικό προϊόν, το μέλλον της γεωργίας. 

Παρέλαβαν ένα δήμο οικονομικά υγιή. Ένα δήμο που ενώ στις αρχές του 2011 βρίσκονταν στην 9η θέση των πιο υπερχρεωμένων δήμων της χώρας, τον Αύγουστο του 2014 είχε καταστεί πλεονασματικός.

Δυστυχώς όμως εδώ και δύο χρόνια γίνονται βήματα προς τα πίσω. Η αποκομιδή σκουπιδιών προβληματική και δυσφημιστική με αποκλειστικό υπεύθυνο τον κο Δήμαρχο και τις επιλογές του για αναθέσεις σε ιδιώτες αντί του εκσυγχρονισμού του στόλου. Η φροντίδα για την καθημερινότητα των πολιτών απούσα. 

Η προβολή του δήμου σχεδόν μηδενική. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή. Και όταν κάποιες φορές θα κάνουν το αυτονόητο πχ κοπή κλαδιών, μπάλωμα σε κανένα δρόμο ή διανομή φρούτων οι περισσότεροι σπρώχνονται ποιος θα βγει φωτογραφίες. Η ΔΕΑΔΟ (ΔΕΑΛ) σε κρίση. Και εδώ παραιτήσεις επί παραιτήσεων. 

Κλειστές οι πόρτες του δημάρχου στα προβλήματα των δημοτών. Αναρχία στους κοινόχρηστους χώρους. Επικράτηση του κιτς και της κακογουστιάς. Απαξίωση των τοπικών συμβουλίων ιδίως όσων δεν πρόσκεινται στην παράταξη Δημόπουλου. 

Και συνολικά στο δήμο ένα φοβικό τοπίο για εργαζόμενους, δημότες και επαγγελματίες. Ο κόσμος μπορεί πριν από 2,5 χρόνια να ψήφισε όπως ψήφισε αλλά δεν έχασε ούτε την μνήμη του ούτε την ευαισθησία του. Ενός ανδρός αρχή και Λουδοβίκιες λογικές στην διακυβέρνηση του δήμου δεν ταιριάζουν στον τόπο μας. Οι δημοκρατικές διαδικασίες αποτελούν πλέον ανέκδοτο. Το δημοτικό συμβούλιο σε κρίση με την απαξίωση της λειτουργίας του, ενώ βαρύνουσα θέση έχει μόνο η γνώμη κάποιων μυστικοσυμβούλων.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα και με αίσθημα ευθύνης, μακριά από ακρότητες και υπερβολές, αυτά τα 2 χρόνια στέκει από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης θεματοφύλακας της νομιμότητας αλλά και της ηθικής, των δικαιωμάτων αλλά και των υποχρεώσεων των δημοτών. 

Στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα αλλά και επικροτώντας τα ελάχιστα θετικά. Και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος αυτής της διαδρομής αλλά και την απαρχή μιας άλλης πορείας για το δήμο μας και τον τόπο μας.



Συνδυασμός Ευθύνης - Γιώργος Φαρμάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου

1 σχόλιο:

  1. οταν αφηνεις να περασουν δυο χρονια ..για να κανεις κριτικη στα πεπραγμενα τους τοτε ...ακομη και τα βρωμερα κοπρανα ..μπορουν να <> και να γινουν ωφέλιμη κοπρια!!!
    καθε πραγμα στον καιρο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.