# #

22 Σεπ 2016

Λευτεριά στο Στέφανο Χίο!

.


 Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το βίντεο που υπάρχει στην ανάρτησή μας όπου και βλέπουμε την αντιπαράθεση μεταξύ ενός «γλείφτη, γλοιωδέστατου, χαμερπή» τύπου και ενός τηλεοπτικού παρουσιαστή ο οποίος χρειάζεται  «να επισκεφτεί μια γυναικολόγο για να εξετάσει την ανδρική του κλιμακτήριο», η διαφορετικά τον «διάλογο» μεταξύ Μπογδάνου και Χίου.

Να πάρω όμως θέση για όσα συμβαίνουν με τον εκδότη του «Μακελειού»

Λευτεριά στο Στέφανο Χίο! Ναι τον έπιασαν. Τι εννοείτε, όταν λέτε "επιτέλους, καιρός ήταν"; Μα δεν τον έπιασαν αυτοί που έπρεπε. Οι νοσοκόμοι από το πλησιέστερο ψυχιατρείο δηλαδή. Τον συνέλαβε η αστυνομία.

Για συκοφαντική δυσφήμηση. Έεελα! Ο Στέφανος Χίος να συκοφαντεί;
Πρωτάκουστο. Νόμισα πως μόνο βρίζει. Κι ότι θα τον έπιαναν κάποτε, γιατί θα ξέκανε μερικές γριές ή γέρους, που θα βρίσκονταν κατά κακή τους τύχη στο δρόμο του και δεν θα ήταν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. 'Η επειδή θα δάγκωνε κανένα περαστικό, γιατί θα του έλεγε "καλημέρα". "Που την είδες ρε κερατά την καλή μέρα, εεε; Με δουλεύεις; Άρπα μια δαγκωνιά στο λαιμό για να μάθεις"! Κάπως έτσι τέλος πάντων θα τον μαζεύανε.

Για συκοφαντική δυσφήμιση κι εξύβριση; Αν νομίζετε, ότι θα διορθωθεί έτσι, γελιέστε. Άσε το άλλο: Έχει το ακαταλόγιστο. Θα απαλλαγεί λόγω βλακείας. Και τρέλας. Πολύ τρέλα με κορδέλα και γυαλισμένο μάτι. Κι αν τυχόν είπε τους υπουργούς "δοσίλογους" ή "ψεύτες" ούτε δυσφήμιση είναι, ούτε εξύβριση. Αλήθεια είναι, δυστυχώς για μας.

Αλλά τον έπιασαν γιατί κατηγόρησε (και αυτός) τους υπουργούς για παρανομίες που δεν έκαναν. Κι εδώ Στέφανε, έχουν δίκιο οι κατήγοροι. Γιατί αντί να τους την πείτε για τα όσα έκαναν πραγματικά, για την ανεργία, την οικονομία, την υποτέλεια, τα χαράτσια, το ξεπούλημα... κάθεστε και γράψετε ότι σας κατέβει, μόνο και μόνο για να κάνετε εντύπωση. Ε, τα τραβάει ο μετά ο οργανισμός σας. Καλά σας κάνουν, επειδή κρυφά θέλετε κι εσείς αυτή την πολιτική. Απλά δεν σας αρέσουν τα πρόσωπα. Θέλετε, πιο brutal.

Που θα βρουν όμως άλλο τέτοιο πλυντήριο τώρα οι ρατσιστές; Γιατί και άλλα ΜΜΕ έπλεναν, αλλά την μπουγάδα του Χίου, δεν την έκανε κανείς. Μα καλά τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός και να μην το προβλέψει ο Παίσιος; Πλησιάζει η συντέλεια!
mitsos175.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΣΤΑ ΧΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.