# #

25 Σεπ 2015

Θα κάνουν και τους κλόουν αν χρειαστεί για να κρύψουν το ποσοστό της αποχής!




Τι σημαίνει 44% αποχή; 
Σημαίνει πως 4.700.000 πολίτες επέλεξαν συνειδητά και κυρίως πολιτικά να απέχουν.

Γιατί; Για 2 πολύ απλούς λόγους.

1ον, γιατί όσο πίστευαν πως συμμετέχοντας μπορεί κάτι να αλλάξει, πήγαν και στήριξαν το «ΟΧΙ», και τους το έκαναν «ΝΑΙ» με το στανιό. Τους είπαν την επόμενη ημέρα, λέγαμε για το «ΟΧΙ» αλλά θέλαμε το «ΝΑΙ». Τους έφεραν ένα νέο, τρίτο μνημόνιο επί 100 φορές πιο σκληρό, για… το καλό τους!

2ον,
γιατί εκλογές σημαίνει επιλογή, και είναι τόσο μα τόσο δύσκολο, πιστέψτε με, να επιλέξεις από τα σκα…ά, τα λιγότερο σκα…ά, μόνο και μόνο για να πεις πως συμμετείχες ενώ δεν σε εκφράζει κανείς!

Μα καλά θα μου πείτε, εμείς απείχαμε, κι αυτοί πανηγυρίζουν, μήπως νίκησαν πραγματικά αυτοί κι όχι εμείς;

Αν δεν πανηγυρίσουν, θα πανηγυρίσουμε εμείς και οι δρόμοι δεν μας χωράνε. Το χειρότερο γι” αυτούς; Είμαστε και οι 4.700.000 άρτια εξερχόμενοι από κάθε λογής πολιτικό μαντρί και άρα είμαστε προς το παρόν αδέσποτοι και ενωμένοι. Αυτό δεν το ήθελαν γι” αυτό και θα κάνουν και τους κλόουν αν χρειαστεί για να το κρύψουν!



Ολο αυτό το πανηγύρι περί δήθεν επιτυχίας επανεκλογής με μαϊμού εκλογικούς νόμους, γίνεται για να κρύψει το τρομακτικό νούμερο της αποχής. 4.700.000 πολίτες απείχαν κι αυτός είναι ένας αριθμός που αλλάζει τα δεδομένα. 4.700.000 εν δυνάμει, έτοιμοι πολιτικά να αντισταθούν σε κάθε λογής εφαρμογή νέων νόμων και φόρων. Περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Περισσότεροι από όσους μπορούν οι δυνάμεις καταστολής να καταστείλουν και να ελέγξουν. Και το πλέον σημαντικό, ενωμένοι υπό μια και μόνο έννοια, χώρα και σκοπό. Την Ελλάδα!

Κι αυτό δεν τους αρέσει καθόλου… πίσω από τα πλαστικά «νικητήρια» χαμόγελά τους, υπάρχει ο τρόμος!

-Στρατής

Υ.Γ.: Την πρώτη φορά, ο λαός ψήφισε με 62% υπέρ του «ΟΧΙ» σε νέα σκληρά μέτρα. Αδιαφόρησαν για ένα τόσο δυναμικό και συνάμα εντυπωσιακό και ξεκάθαρο ποσοστό. Τώρα με τα πανηγύρια τους για να κρύψουν το 44% του ποσοστού της αποχής, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να προκαλέσουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο και να τον συσπειρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο! Κακό, του άδειου, κεφαλιού τους θα κάνουν… Για να δούμε λοιπόν, αυτή η δεύτερη προσπάθεια απαξίωσης ενός εντυπωσιακού ποσοστού, τι θα φέρει! Τον κόσμο οφείλουν να τον σέβονται, όχι να τον μειώνουν γιατί… Φωνή λαού, Οργή Θεού!

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/09/blog-post_937.html
αναγνώστης

2 σχόλια:

  1. Και εφόσον δεν υπάρχει θεός, οργή τίνος; ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, αλλά φαίνεται ότι ακόμα δεν υποφέρει και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχή έτσι ?

    Αποχή........... ?... ??

    Τον Γενάρη ..λες ΟΧΙ στη λιτότητα..
    Τον Ιούλη ... λες ΟΧΙ στο μνημόνιο..

    Τον Σεπτέμβρη ... δεν ξέρεις ? δεν απαντάς ??

    Ούτε στη Βουλή ?

    Ζωή ή Φώφη ?... απέχεις ??
    Vαρουφάκης ή Λεβέντης ? ... δεν ξέρεις ??
    Γλέζος ή Μιχαλολιάκος ? ...δεν απαντάς ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.