# #

8 Ιαν 2015

Εμείς με την Ελλάδα τι παίζουμε;



Έχεις προσέξει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει το διαδίκτυο με διαφημιστικά μηνύματα της νουδού; Σε όποιο σχεδόν ενημερωτικό site και να μπεις, ακόμη και στο youtube να ψάξεις για ταινία ή βιντεοκλίπ, φάτσα κάρτα την πλύση εγκεφάλου του κόμματος θα συναντήσεις.

Υποθέτουν ότι υπάρχει κόσμος που αποφασίζει που θα ρίξει την ψήφο του, όχι επιλέγοντας πρόγραμμα, πολιτικές, ή, έστω, πρόσωπα, αλλά από …διαφημίσεις.
Όπου να ‘ναι στο παιχνίδι θα μπει και η τηλεόραση. Η σαχλαμάρα στις μέρες μας δεν διακινείται με την ρετρό αφισοκόλληση (διαθέτουμε και οικολογική συνείδηση βλέπεις) αλλά με κοριτσάκια, παππούληδες, εργάτες και γκομενίτσες που θα μας κάνουν νιανιά τα επιτεύγματα της σαμαροκυβέρνησης, μη τυχόν και πάθουμε κανά ατύχημα με τους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς το παρόν μάς τα κάνουν τσουρέκια μόνο με μηνύματα. Αργότερα θα βγάλουν και διαφημίσεις με παπαγαλάκια - κόκκινα αυτή τη φορά - αφού με τα πράσινα έγιναν κολλητοί.
Δεν ξέρω πόσα πλήρωσαν τους διαφημιστές τους, εγώ (όπως πάντα) θα βοηθήσω αφιλοκερδώς τον κύριο Σαμαρά να αναδείξει το έργο του.
Γιατί;
Γιατί αυτοί (κρατήσου από κάπου...) με την Ελλάδα δεν παίζουν.

Κύριε πρωθυπουργέ. Ιδού τα επόμενα 18 σημεία:




 
  

  
 
  

  
 
 


  

 
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.