# #

5 Ιαν 2015

Ο Σ. Θεοδωράκης συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ!!!!!!!!!!!

ΣύμμαχοιΣύμμαχοι
“ Η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιεί το Ποτάμι ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ ”

Μέχρι σήμερα, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ενίοτε νέων κομμάτων που εμφάνιζαν κάποια δυναμική, καλούσαν σε προεκλογικές τηλεμαχίες, σε ντιμπέιτ, τον εκάστοτε πρωθυπουργό. 

Στην παρούσα συγκυρία είναι ήδη γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται να αναμετρηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και οι λόγοι είναι πασιφανείς. Η αδυναμία του να αναμετρηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προφανής και ο φόβος έκδηλος.  

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ξαφνικά εμφανίζεται ο επικεφαλής του πολιτικού υβριδίου της διαπλοκής,
το οποίο εμφανίστηκε λίγο πριν από τις ευρωεκλογές του 2014, Σταύρος Θεοδωράκης, για να υποβάλλει τη δική του πρόταση για ντιμπέιτ. Μόνο που η πρόταση δεν υποβλήθηκε με αποδέκτη τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά... τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι να απορεί κανείς για ποιον λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν ζητά να αναμετρηθεί με τον απερχόμενο πρωθυπουργό, που έχει καταστρέψει τα πάντα σε αυτή τη χώρα, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης και το απολιτίκ μόρφωμα του οποίου ηγείται, μπαίνουν μπροστά για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Εξάλλου οι θέσεις του Ποταμιού δεν διαφέρουν πολύ από εκείνες του κόμματος Σαμαρά. Ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η καμπάνια του Ποταμιού με σύνθημα "Τα αλλάζουμε όλα, χωρίς να τα γκρεμίσουμε", που επιχειρεί να περάσει το μήνυμα στο εκλογικό σώμα ότι δήθεν "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα αλλάξει όλα γκρεμίζοντάς τα". 

Από τον Έβρο λοιπόν, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε «Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ με τους δικούς του όρους, τους δικούς του δημοσιογράφους, στον δικό του τόπο για μια συζήτηση για τα προβλήματα της χώρας».

Εμείς μία ερώτηση θα κάνουμε: Έχουν ο Σταύρος Θεοδωράκης και το κομματίδιό του ενταχθεί στην προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας; Μήπως από τη λεωφόρο Συγγρού ζήτησαν από τον "δικό τους" Σταύρο, να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα εκείνο που δεν τολμά να πράξει ο ακροδεξιός Σαμαράς; 

2 σχόλια:

  1. Άμα προτείνει ο Λεβέντης ντιμπέϊτ στο Σταύρο, θα δεχθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαααα..Πολύ καλό σχόλιο. Θα το κάνουμε ανάρτηση...Να σαι καλά φίλε μου

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.