23 Σεπ 2014

O 'Αδωνις έχει λεφτά... και θα τα βγάλει έξω, για να μη του φάει ο Βαρεμένος!

"εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρω τα χρήματά μου από τις ελληνικές τράπεζες και θα τα μεταφέρω στο εξωτερικό.. για να μη μου τα φάει ο Βαρεμένος".

Αυτά δήλωσε το πρωί στο MEGA ο Άδωνις Γεωργιάδης και μέσα σε δυο αράδες, έβγαλε μια οκα ειδήσεις!!


Πρώτον.. 
Ο Άδωνις έχει λεφτά... και μάλιστα όχι πενταροδεκάρες, γιατί για να απειλεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!! ότι θα της κάνει τέτοια ζημιά... δεν μπορεί... θα είναι πολλά.
Σε μια εποχή που όλοι ψάχνουμε τα ρέστα... ο Άδωνις έχει λεφτά και λόγο να στηρίζει το μνημόνιο.

Δεύτερον.. είναι σίγουρος ότι η κυβέρνησης της ΝΔ των Σαμαρά -Βενιζέλου θα πέσει, και στην θέση τη θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ,

Τρίτον... Ο Βαρεμένος τρώει λεφτά!! ... πρόκειται για νέα συνταγή-gourmet που συνηθίζεται στους κύκλους του Άδωνι που είναι σίγουρος ότι ερχόμενος στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.. θα ακολουθήσει τις ίδιες γαστρονομικές συνήθειες με αυτού που έχουν την εξουσία τώρα.

Τέταρτον.. επειδή οι ανθρωποι πάνε εκεί που πάνε τα λεφτά τους .. θα πάει και αυτός στο εξωτερικό και θα χάσουμε ένα από τους καλύτερους τηλεβιβλιοπώλες που υπάρχουν στον πλανήτη - σύμφωνα με τα καινούργια βιβλία που εκδίδει.. σε όλον τον νοήμονα γαλαξία!! -

Πέμπτoν.. Δεν υπολογίζει καθόλου την δικαιοσύνη, γιατί αν την υπολόγιζε θα φοβόταν μια δικαστική εντολή για την φράση του που ουσιαστικά προτρέπει του πολίτες να προχωρήσουν σε bank run. Μετά από όλα αυτά έχω να κάνω μια προσωπική δήλωση...
 

 ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .. ΘΑ ΒΓΆΛΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΜΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ

Α. Σταγειρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.