# #

9 Αυγ 2014

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ισπανοί εθελοντές στο πλευρό των ρωσόφωνων καταγγέλλουν την ΕΕ ως "εγκληματίες"

Συγκλονιστικό βίντεο με Ισπανούς εθελοντές στο πλευρό των ρωσόφωνων αποκαλύπτουν την αλήθεια για το τι συμβάινει στην Αν. Ουκρανία, και για την πραγματική φύση του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο στηρίζει απροκάυπτα η Δύση.
 
Καταγγέλουν την κυβέρνησή τους του Μαριάνο Ραχόι ως συνένοχη στα εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών κατά του άμαχου πληθυσμού.
 
Θεωρούν τον πόλεμο στην Ουκρανία σαν την προσπάθεια ενός φασιστικού καθεστώτος που προσπαθεί να.. αποκόψει μεγάλο μέρος του πληθυσμού από τις ρίζες του.
 
Ο ένας είναι ο Ραφαέλ Μουνιόθ από την Χιχόν και ήρθε να πολεμήσει εναντίον του φασισμού, όπως έκαναν άλλοτε και οι προπάπποι του εναντίον του Στρατηγού Φράνκο, όπως ο ίδιος δήλωσε στο γαλλικό κανάλι France 24.
 
Πάντως δεν πρόκειται για μισθοφόρους οπως κάποιοι πράκτορες της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών διαδίδουν, διότι οι μισθοφόροι δεν βγαίνουν δημόσια να αναφέρουν όνομα και σε ποια χώρα και πόλη ζουν.
 
Αναφερόμενοι στο μοιραίο Boeing λένε ότι δεν έχουν δει οπλισμό τέτοιο που να μπορούσε να ριξει αυτό το αεροπλάνο σε αυτό το ύψος, εννοώντας έτσι ότι οι μόνοι που μπορούσαν και προπαντώς είχαν κέρδος να το κάνουν είναι οι ναζί του Κιέβου με την ανοχή-προπαγάνδα της Δύσης στο πλευρό τους.
 
"Γεια σας είμαστε δύο Ισπανοί και ήρθαμε εδώ να δείξουμε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτά που λένε στην τηλεόραση [στη Δύση] δεν είναι αλήθεια, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τρομοκράτες, δεν είναι εγκληματίες, αυτοί οι άνθρωποι μόνο υπερασπίζονται τα σπίτια και τις οικογένειές τους.  
 
Και ο κόσμος πρέπει να παλέψει για αυτούς γιατί και αυτοί όπως όλος ο κόσμος έχουν το δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία. Viva la republica! [του Ντόνετσκ].
 
Είμαστε εδώ στο Ντόνετσκ και βλέπουμε ότι είναι εργάτες, γυναίκες, παιδιά, απλοί άνθρωποι που βομβαρδίζονται και σκοτώνονται από τον ουκρανικό στρατό με την ανοχή και ατιμωρησία από τη διεθνή κοινότητα. Σας παρακαλούμε σώστε τους ανθρώπους του Ντονμπάς".
 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν βλέπουν να έχει εκεί Ρώσους, ο νεαρός απαντά σε έντονο ύφος: "Όχι! Μόνο εργάτες, απλούς ανθρώπους που υπερασπίζονται τα σπίτια τους!
 
Δεν έχει τρομοκράτες, δεν έχει εγκληματίες, δεν έχει μισθοφόρους! Εδώ δεν πολεμά κανείς για χρήματα. Ο αγώνας είναι για την σωτηρία αυτών των ανθρώπων.
 
Η Χούντα του Κιέβου είναι οι εγκληματίες πολέμου. Και οι Ευρωπαίοι που τους υποστηρίζουν είναι επίσης εγκληματίες. Η ανοχή είναι ενοχή. Και η κυβέρνηση όλης της Ευρώπης που ανέχεται ότι γίνεται εδώ είναι ένοχη.
 
Και ο δικός μας ο πρόεδρος Μαριάνο Ραχόι επίσης. […] Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε απλούς πολίτες. Σε αυτόν τον πόλεμο η πληροφόρηση είναι πολύ σημαντική και [στη Δύση] αυτή ελέγχεται από τους ίδιους ανθρώπους που σκοτώνουν τους ανθρώπους εδώ!
 
Η δυτική τηλεόραση δεν λέει την αλήθεια για το τι συμβαίνει εδώ. Και οι άνθρωποι εδώ έχουν χάσει τις οικογένειές τους, φίλους και συγγενείς τους, δεν ζητούν εκδίκηση, δεν θέλουν να επιτεθούν στο Κίεβο.
 
Απλά αμύνονται τις θέσεις τους. Και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Γιατί η χούντα [του Κιέβου] τους κάνει αυτά τα πράγματα. 
 
Και δεν έριξαν αυτοί την πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Είναι αδύνατον! Εμείς εδώ δεν έχουμε δει κανένα όπλο που μπορεί να ρίξει Boeing! Αυτό πετούσε στα 10.000 μέτρα και εδώ έχουν όπλα μόνο μέχρι τα 4.000-5.000 μέτρα. Μπορούν να ρίξουν μόνο μαχητικά αεροσκάφη.
 
Όχι και Boeing! Αυτό πετά πολύ ψηλά! Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μόνο να ζήσουν ειρηνικά και να σεβαστούν [το Κίεβο και η Δύση] το δημοψήφισμά τους. 80% του πληθυσμού ψήφισε για ανεξαρτησία. Δεν είναι αυτονομιστές, ούτε τρομοκράτες".  


http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.