# #

2 Ιαν 2014

Σαμαράς....O ανταγωνιστής του Μιχαλολιάκου

σαμαρας-αραπης
Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του πρωθυπουργού Σαμαρά από τις εθιμοτυπικές επισκέψεις που δέχεται τις μέρες των γιορτών το Δεκέμβριο 2013 από πολιτιστικούς συλλόγους και μαθητές. Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Σαμαρά να σκύβει πάνω από μαθήτρια για το πλάνο αποτυπώνει την προπαγανδιστική εκμετάλλευση από το επιτελείο του στα πλαίσια του επικοινωνισμού μπας και τσιμπήσει κανένας ψηφοφόρος, πέρα από την εκλογική βάση των νεοναζί και φασιστών που προσπαθεί να πλιατσικολογήσει το..
επιτελείο της ΝΔ.
Σε αντιπαραβολή αυτής της προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης από το γραφείο τύπου του Σαμαρά, θα ήταν αρκετό να παραθέσει κανείς τα ονόματα των προσώπων που συνιστούν τον πυρήνα της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Οι Κρανιδιώτηδες, οι Μουρούτηδες, οι Κεδίκογλου, ορισμένα στελέχη σε υπουργεία και γραμματείες στελεχών της ΝΔ με φανερή συμπαράταξη με τη χούντα, κάτι βιβλία θαυμασμού φασιστικών πρακτικών και απόψεις για πιθανές συνεργασίες με τους ναζί από συνεργάτες του Σαμαρά αποτελούν τον πυρήνα των απόψεων της ηγετικής ομάδας της ΝΔ που στρώνουν το χαλί των κρατικών ρατσιστικών δράσεων. Δίπλα σε στελέχη με ευθεία αναφορά στην ακροδεξιά όπως οι γεωργιάδηδες και οι Βορίδηδες, η ρατσιστική κρατική πολιτική αποτελεί τη θεσμική θέση των κρατικών φορέων που υλοποιούν την αιχμή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Αμυγδαλέζας με τη ρατσιστική γκετοποίηση μεταναστών με βάση το χρώμα, τη θρησκεία, κτλ αποτελούν την κορύφωση των ρατσιστικών πρακτικών του κράτους των Σαμαράδων και λοιπών νεοφιλελεύθερων τύπου Τζήμερου, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε την επαναφορά της δουλείας για μετανάστες και φτωχοποιημένους Έλληνες. 
Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως αυτό της Αμυγδαλέζας έχουν αναφερθεί πολλοί θάνατοι και τραυματισμοί μεταναστών, κακομεταχείριση από τους ένστολους ανθρωποφύλακες συνιστώντας ένα ιδανικό playground των κρυφών και φανερών νεοναζί μέσα στο σώμα της αστυνομίας για να εκτονώνεται η ρατσιστική αρρώστια των οπαδών του φασισμού μέσα στις κρατικές δομές καταστολής. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις “Ξένιος Δίας” για την επανακατάληψη των πόλεων, που ξεκίνησαν από την κυβέρνηση Σαμαρά, αποτελούν μια ακόμα απόδειξη της επίσημης κρατικής ρατσιστικής πολιτικής στο ζήτημα της μετανάστευσης.
σαμαράς-αμυγδαλέζα
Ας θυμηθούμε λοιπόν ορισμένες χαρακτηριστικές στιγμές των Σαμαράδων της εξουσίας πώς προμοτάρισαν τις ρατσιστικές πρακτικές κρατικές και ημικρατικές σε ακροδεξιά και νεοναζιστικά κόμματα…
Επανακατάληψη των πόλεων με διωγμό μεταναστών και συγκέντρωσή τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.