# #

4 Ιαν 2014

« ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ » ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ : Ή ΤΟ 25ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ 20ΕΥΡΩ Ή....ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! Τρελό γέλιο ...επαναστατικό!!!!

Συνέλληνες ...Η επανάσταση ξεκίνησε ...
Ο Βενιζέλος πάνω στ άλογο...καλπάζει

Πολύ παιδική η ...κωμωδία 


Διαβάστε τις ...επαναστατικές ανακοινώσεις  του ΠΑΣΟΚ και αισθανθείτε και σεις το προεπαναστατικό ρίγος που κάθε σωστός πρώην,νυν και μελλοντικός(εδώ φυσικά σκάμε από τα γέλια) Πασόκος θα αισθανθεί...


«Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στην αντικατάσταση του 25ευρου με...
20ευρω(!!!!) αναλαμβάνοντας όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες και στην κυβέρνηση και μετά στη Βουλή», επαναλαμβάνει το κόμμα, σε σημερινό σχόλιο που εξέδωσε επί του θέματος, ασκώντας παράλληλα κριτική στους χειρισμούς του υπουργού Υγείας. 
Ειδικότερα, υποστηρίζει ότι «οριζόντια μέτρα, όπως τα 25 ευρώ ανά νοσηλεία σε νοσοκομείο, δεν αποδίδουν αποτελέσματα και είναι άδικα γιατί δεν λαμβάνουν υπόψη τους μια σειρά από κρίσιμα κριτήρια ενώ τονίζει ότι το 20ευρω είναι μια πιό λογική τιμή ». 
 Παράλληλα, «απαντά» στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «τα "ισοδύναμα" που επικαλείται», «ας ψάξει να τα βρει σε κάποια από τα "Ζάππεια" που χάθηκαν» και τον καλεί να αξιοποιήσει τους πόρους που προέκυψαν από την εξοικονόμηση πόρων, την οποία στήριξε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ, στην Υγεία τόσο με τη....μείωση των τιμών των φαρμάκων, όσο και με τη....μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ. 
 Ακόμα, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο δεν αρνήθηκε το θέμα που έγκαιρα του θέσαμε, αλλά σε συνεχείς δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε. έκανε λόγο για απόσυρση της διάταξης ή για περιορισμό της στους «έχοντες και κατέχοντες» θεσπίζοντας ώς οικονομικό κριτήριο τις φορολογικές δηλώσεις με εισοδήματα 1.000 Ε επάνω απο το οποίο θα επιβάλλεται το 25ευρω ». 
 «Και όταν δηλώνει δημοσίως (στο Mega σήμερα) ότι η διαμάχη του 25ευρου είναι «για τρίχες» ας σκεφτεί το πόσο «τρίχες» θα το θεωρήσει ένας άνεργος, ένας φτωχός που έχει ανάγκη», ή 20ευρω ή τίποτα αναφέρεται στην ανακοίνωση.

http://patrinaki.blogspot.com/

Μιλάμε, τα παλικάρια του ΠΑΣΟΚ έχουν σχίσει κυριολεκτικά τη γάτα...
Συνέλληνες ...Η επανάσταση ξεκίνησε ...
Ο Βενιζέλος πάνω στ άλογο...καλπάζει

Αριστοφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.