# #

9 Νοε 2013

ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΎΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΌΠΩΣ ΧΘΕΣ
































Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Σας προωθώ εκπληκτική μελέτη σχετικά με τα μυστήρια της σελήνης, που μου έστειλε αγαπητή φίλη.
Η μελέτη συντάχθηκε από Έλληνα επιστήμονα το 2005, είναι καλογραμμένη και δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις αστροφυσικής για να την κατανοήσεις.
Η παρατηρητικότητα του συγγραφέα σε συνδυασμό με το πάθος του για την αστρονομία, βοηθούσης και της ευφυΐας του, τον οδήγησαν σε εκπληκτικά συμπεράσματα.
Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά των ερευνητών είναι η φαντασία. Όταν η φαντασία τεκμηριώνεται έχουμε βήματα προόδου, έχουμε ανακαλύψεις.
Τα συμπεράσματα της μελέτης, θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αφετηρία για την χάραξη μια παγκόσμιας πολιτικής για αγάπη, ειρήνη, ελευθερία, σε συνδυασμό βέβαια με την  αναζήτηση του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού.
Οι μεγάλοι πολιτισμοί του σύμπαντος χρειάζονται ειρήνη για μακροζωία και ωρίμανση, όπως χρειάζονται ελευθερία για πνευματικές κατακτήσεις.
Οι ανόητοι ηγέτες της Νέας Τάξης και τα ασπόνδυλα εξαπτέρυγά τους, νομίζουν ότι με το χρήμα που έκλεψαν, θα ποδηγετήσουν την ανθρωπότητα, αρχίζοντας από την Πατρίδα του Προμηθέα.
Ο Ελληνικός Λαός, χωρίς να ερωτηθεί, δανείζεται για την ανακεφαλαίωση της  Εθνικής Τράπεζας, που με τη σειρά της επενδύει στην Τουρκία.
Μειώνεται ή δυσκολεύεται η ντόπια γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή προκειμένου να υπάρχει ανεπάρκεια τροφίμων με απώτερο σκοπό την ενίσχυση ιδιωτικών περιοχών στην Αφρική και για να πεινάσει ο Ελληνικός Λαός.
Οι πάντες εργάζονται για να τον εξαθλιώσουν, για να τον γονατίσουν.
Ήμασταν τρείς, τώρα είμεθα πολλοί για την μεγάλη ανατροπή.
Η λίστα με τους προδότες μεγαλώνει………………..




Στέργιος Σμυρλής

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.