# #

8 Νοε 2013

Έκτακτο: Τοποθετήθηκε γιγαντιαίο Wi-Fi Router στην ταράτσα της ΕΡΤ

ertrouter
Το wi-fi router που τοποθετήθηκε το πρωί, άρχισε ήδη να λειτουργεί, όπως φαίνεται από τα φωτάκια του.
Μετά μου λέτε εμένα πως δεν έχουμε  ανάπτυξη. Ιδου το πρώτο δείγμα!  Από την Αγία Παρασκευή, όπως δείχνουν οι εξελίξεις,  ξεκινάει  η υλοποίηση της εξαγγελίας του Αντ.  Σαμαρά, για δωρεάν ασύρματο internet στη χώρα, καθώς ήδη το πρώτο modem στήθηκε  ήδη στην ταράτσα του ραδιομεγάρου!
Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, θα προσφέρει το τεράστιο μηχάνημα με τις τρεις κεραίες που τοποθέτησαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σε εμφανές σημείο του κτιρίου της ΕΡΤ!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, το συγκεκριμένο σημείο στην ταράτσα του ραδιομεγάρου, κρίθηκε, ύστερα από μελέτη ειδικής επιτροπής, ως το καταλληλότερο, προκειμένου να έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι, σήμα με τρεις γραμμές.
Στην τοποθέτηση του νέου wi-fi router αντέδρασε...
ομάδα καταληψιών που αντιδρά στη νέα εποχή της πληροφορικής, υποκινούμενη – όπως καταγγέλλει το υπουργείο – από τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών που παρέχουν ιντερνετικές υπηρεσίες…
59._1
Αναρωτιέστε πως συνάδουν τα .. ΜΑΤ  & τα βραχιολάκια με την ανάπτυξη  και την ανάκαμψη;;; Τα  βραχιολάκια στην πόρτα της ΕΡΤ είναι για την προστασία της. Βλέπετε  17Νοέμβρη  έρχεται  όπου νάναι και ε … να μην κάνει καμιά τρέλα και πάει και πέσει πάνω σε κανά τανκ…
Tα MAT; Έπιασαν δουλειά .. !
ματ
UPDATE: Μετά από όλα αυτά το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί  στη Μεσογείων από τα πλήθη Αθηναίων  που συγκινημένα τρέχουν να δουν το θαύμα και σταυροκοπιούνται μπροστά στη χάρη της   :  ΔΑΚΡΥΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.