# #

29 Μαΐ 2013

Είμαι πια βέβαιος πως ο Καραμανλής στις εκλογές του 2009 ψήφισε Παπανδρέου.



40% αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις σε μία τετραετία ο Καραμανλής

Αποκαλυπτικά για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της Ελλάδας την περίοδο 2005 - 2009 είναι τα στοιχεία που κατέθεσε τη Δευτέρα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2013, μετά από τέσσερα χρόνια σκληρών περικοπών, η δαπάνη για τους μισθούς και τις συντάξεις του Δημοσίου προβλέπεται ότι θα υποχωρήσει στο τέλος του έτους στα επίπεδα του 2005.

Συγκεκριμένα το 2009 το ελληνικό Δημόσιο δαπανούσε για μισθούς και συντάξεις 18,1 δισ ευρώ, ενώ το ποσό αυτό αυξήθηκε σε..
 25,1 δισ ευρώ το 2009, σημειώνοντας άλμα 38,6%. [tovima]...

Epikairo Ο Καραμανλής είναι ο άνθρωπος που αύξησε τις δημόσιες δαπάνες κατά  1/3 και χρεοκόπησε τη χώρα, αφήνοντάς την με έλλειμμα 15,6%, δηλαδή 36 δις €, από τα οποία τα 24 ήταν πρωτογενές. Η τακτική να δραπετεύσει από την πρωθυπουργία της χώρας και να μη μιλά επί 4 ολόκληρα χρόνια απεδείχθει... 

σωτήρια για τον ίδιο καθώς ο ελληνικός λαός σταυρώνει άλλους για τα δικά του λάθη. Η κάλυψη Σαμαρά και της πλειοψηφίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  αποτελεί σημείο αναφοράς για το πόσο σαθρό είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Αν και οι χρηματικές παροχές φέρουν ψήφους, στην περίπτωση του Καραμανλή αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές. Μόνο ως θαύμα εξηγείται να χαϊδέψει τις συντεχνίες, να ταΐσει τους μεγαλοεργολάβους, να συνδιαλεχθεί με τους μιντιάρχες, να μοιράσει λεφτά στον κόσμο και να χάσει τις εκλογές. Ακόμη και όταν πήδηξε από τη βάρκα, θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 45%.

Είμαι πια βέβαιος πως ο Καραμανλής στις εκλογές του 2009 ψήφισε Παπανδρέου.

Από epikairo μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.