# #

21 Νοε 2013

Αποχώρηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από εκδήλωση του Σ. Κοτρώτσου (βίντεο)

Οι "απρόσκλητοι" ήταν οι εργαζόμενοι, που έχει αφήσει απλήρωτους ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκδήλωση, σηκώνοντας πανό.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης, αλλά και ο δημοσιογράφος, Ν. Μπογιόπουλος αποχώρησαν από την παρουσίαση βιβλίου του Σ. Κοτρώτσου σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους του πρώην εκδότη.
Η εκδήλωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του left.gr ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος. Οι προσκεκλημένοι ήταν αρκετοί, μεταξύ των οποίων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι "απρόσκλητοι" ήταν οι εργαζόμενοι, που έχει αφήσει απλήρωτους ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκδήλωση, σηκώνοντας πανό. Εκείνη την στιγμή,
οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης, δήλωσαν ότι είχαν άγνοια του γεγονότος, ενώ στη συνέχεια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους, αποχώρησαν από την εκδήλωση. "Είμαστε με τους εργαζόμενους, δεν γνωρίζαμε το γεγονός, για αυτό αποχωρούμε", είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Φωτογραφίες του @dromografos
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.