# #

15 Αυγ 2013

O μπουμπούκος κάνει το θαύμα του..25 ευρώ είσοδος στα Νοσοκομεία. Εξαιρούνται οι λαθρομετανάστες!!!!




Ανεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία από τα  5 ευρώ στα 25 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα. έρχεται να "γονατίσει" τους πολίτες, καθώς ενδέχεται σε 4 μήνες να βάζουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης (a.k.a μπουμπούκος) άφησε... ανοικτό το ενδεχόμενο αυτής της μεγάλης αύξησής στο εισιτήριο των δημόσιων νοσοκομείων λόγω του κινδύνου να μην επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι που έχει ορίσει η τρόικα.

Το νέο πενταπλάσιο-σε σχέση με σήμερα- αντίτιμο θα καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες από την 1η Ιανουαρίου του 2014, ενώ αποτελεί μία από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα μας τον περασμένο Νοέμβριο.

Έτσι η πρόσβαση στη δημόσια υγεία θα γίνει δυσκολότερη για  χιλιάδες πολίτες, άνεργοι , συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Δημοκρατία (φωτο) η είσοδος θα είναι δωρεάν μόνο για λαθρομετανάστες και "πρόσφυγες"!!

2 σχόλια:

  1. Ε! μην τρελαθουμε κιολας!Ειναι δυνατον ο Μπουμπουκος να παρει μετρα υπερ των μεταναστων;Μην κατεβαζουμε αμασητα οσα γραφει η φιλη των χρυσαβγουλων Δημοκρατια.ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα, αν το έχετε αντιληφθεί είναι εδώ και καιρό προτεκτοράτο.
    Οι Έλληνες πολιτικοί δεν είναι κυρίαρχοι κυβερνήτες, αλλά εντολοδόχα πιόνια ξένων δυνάμεων.
    Επομένως το θέμα δεν είναι τα μέτρα υπέρ των μεταναστών που παίρνει κατόπιν εντολών ο κάθε μπουμπούκος,το θέμα είναι ότι είναι εντεταλμένοι να πάρουν τα... δικά μας μέτρα αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει πριν προλάβουν, να πάρουμε εμείς τα δικά τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.