# #

13 Ιουλ 2013

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , κώλος και βρακί...(Ποιος είναι το βρακί?)

Image
Ξέρετε κάτι, όποτε και όταν γίνουν εκλογές θα γελάσουμε πολύ. 
Ήθελα να ξέρω πως θα αντιπολιτεύονται προεκλογικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αφού έχουν γίνει πια τάλε κουάλε, κώλος και βρακί, το βρακί είναι η ΝΔ, άντε κρυφονουδούλες, σας ανέβασα κατηγορία. 
Από μήνες έχω μια πολύ γαργαλιστική φαντασίωση μάγκες, να είμαι λέει σε μια συγκέντρωση και να ...
γιαουρτώσω όσους μπορώ από την Κυβέρνηση, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα, και μετά δεν με νοιάζει, ας με κλείσουν μέσα, αρκεί να έχω προλάβει να γιαουρτώσω πολλούς.
Για να είμαι βέβαια ειλικρινής δεν θα ήθελα να μείνω μόνο στο γιαούρτωμα. Θα γούσταρα να πάω μπροστά τους και να τους φτύσω στα μούτρα, ροχάλα, όχι αστεία. Τους μισώ και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό, με το συμπάθιο ε;
Δεν σκοτώνω ανθρώπους, δεν είμαι τέτοιο κτήνος αλλά αν γινόταν να ψοφήσουν με κάποιο τρόπο συγνώμη και πάλι, δεν μπορώ να πω ότι θα λυπόμουν. 
Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου με αυτές τις σκέψεις που καταγράφω αλλά έχοντας πλήρη συναίσθηση του τι προκάλεσαν αυτές τις δεκαετίες αυτά τα πουλημένα τομάρια στον τόπο μου, έχω κάθε δικαίωμα να τους καταδικάσω στο δικό μου δικαστήριο με όποια ποινή θέλω. Όσο αφορά λοιπόν το δικό μου αίσθημα περί δικαίου αυτοί που μας κυβερνούν έχουν επιτελέσει κατ’ επανάληψη εθνική προδοσία, και παλιά αλλά και τώρα και αξίζουν τον αφανισμό τους με κάθε αποδεκτό τρόπο.
Δεν με ενδιαφέρει που πολλοί από εσάς δεν θέλετε να καταλάβετε τα αυτονόητα και τους ψηφίζετε ή δεν μπορείτε να καταλάβετε. (Παράγοντας ηλιθιότητα)
Για μένα αυτό το ξεπουλημένο τσούρμο ανίκανων είναι η εθνική μας γάγγραινα, ο καρκίνος μας, μια εκτεταμένη μόλυνση που βρωμοκοπάει από πολιτικό πύον.
Μην αρχίσουμε πάλι το γαϊτανάκι του τι θα γίνει αν αναλάβει κάποιος άλλος την εξουσία, βαρέθηκα αυτές τις υποθεσιολογίες, φτάνει! Το πρώτο μέλημα ενός ευσυνείδητου λαού θα πρέπει να είναι να αρπάξει το κόκκαλο της εξουσίας από τα διαρκώς λιμασμένα πολιτικά σκυλιά, δεν είναι δυνατόν να τους ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ακόμα, είναι ντροπή και αίσχος.
Αν επιτέλους αποφασίσουμε να τους διώξουμε λύσεις θα βρεθούν, αν όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε με κάποιον άλλον, θα δούμε. Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να πετάξεις από το σπίτι σου την σαβούρα 40 χρόνων, ας αρχίσουμε από εκεί.
Αυτό που πραγματικά φοβάμαι είναι ότι τελικά ο λαός δεν θα κάνει τίποτα, θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν. Αν συμβεί αυτό για μένα θα σημαίνει ότι έχουμε χάσει ήδη το παιχνίδι, είμαστε ήδη dead, δεν θα έχει σημασία πια να αλλάξει τίποτα αφού θα έχουμε ξεχάσει να ονειρευόμαστε.
Λυπάμαι πραγματικά που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα, είμαι από αυτούς που έχουν μεγάλη ιδέα για τη ράτσα μας, πιστεύω σε εμάς, πιστεύω στις δυνατότητες μας. Και αυτή ακριβώς η πίστη με κάνει τόσο να σκυλιάζω όσο και να παράγω ενδεχομένως όχι και τόσο ανθρωπιστικές σκέψεις για τους κυβερνώντες. Δεν χρειαζόμαστε κανένα εκβιαστικό δεκανίκι για να επιζήσουμε, ζωή ρε όχι επιβίωση!!!
Αυτά είχα να πω σε ένα μάλλον καυτό πρωινό εν μέσω εξελίξεων, μένω σταθερός στα πιστεύω μου και δεν είμαι ενταγμένος πουθενά παρά μόνο στον λαό. 
Κλείνοντας αυτό το μάλλον φορτισμένο συναισθηματικά κείμενο η παρόρμηση μου παραμένει ζωντανή, αν διαβάζει λοιπόν κανείς που ασκεί εξουσία του λέω:
Σας φτύνω στα μούτρα ξεφτιλισμένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.