5 Ιουλ 2013

Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την γνωστή υπόθεση του κ. Αρτέμη Σώρρα οι γνωστοί εφιάλτες(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ) το παίζουν ...αδιάφοροι


Εσκασε η βόμβα!!!Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γαβριήλ Αβραμίδης δίνει απάντηση σε email για το θέμα τις E.N.D και μας δείχνει την Ερώτηση που έχει καταθέσει στο υπουργείο οικονομικών
Κύριε Αβραμίδη,
Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την γνωστή υπόθεση του κ. Αρτέμη Σώρρα και των 600δις που είναι κατατεθημένα σε τράπεζα του Καναδά στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακαλώ πολύ και με όλο το σεβασμό, ως ελεύθερη και φορολογούμενη πολίτης της χώρας αυτής, ζητώ από εσάς να ερευνήσετε σοβαρά, σθεναρά και αμερόληπτα το θέμα αυτό και να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό για τις όποιες σχετικές εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση...
έστω και μια στα εξακόσια δισ. να είναι αλήθεια όλα όσο ισχυρίζεται η πλευρά του κ. Σώρρα (επιπλέον πληροφορίες για το πρόσωπό του δεν σας δίνω γιατί ενδεχομένως γνωρίζετε και αν όχι υπάρχουν τα πάντα στο διαδύκτιο, άρθρα, video κλπ), είναι πιστεύω κατανοητό το πόσο σημαντική είναι η άμεση δραστηριοποίησή σας προκειμένου να ελευερωθεί η πατρίδα μας το ταχύτερο δυνατόν. Σε άλλη περίπτωση και αν όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας είναι ψευδή και ανυπόστατα, παρακαλώ να τον παραπέμψετε στη δικαιοσύνη με όλα τα στοιχεία που θα έχετε συγκεντρώσει και με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αναμενω και ευελπιστώ να πράξετε τα δέοντα.
Με εκτίμιση,
Αλεξάνδρα Τσίκου
Δείτε την απάντηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελληνων

ΑΘΗΝΑ4/7/2013
Αξιότιμη κυρία Τσίκου
το θέμα που αναφέρεσθε μας έχει απασχολήσει βεβαίως, γι αυτό και υποβάλαμε Ερώτηση στη Βουλή τον Φεβρουάριο προς τον Κο Στουρνάρα.Μέχρι σήμερα ο υπουργός δεν απάντησε ( ως όφειλε) !! Τώρα , μετά την αθωωτική απόφαση σας διαβεβαιώ ότι θα δοθεί η πρέπουσα συνέχεια στο θέμα, με όλα τα Κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτουμε.
Φιλικά
Γαβριήλ Αβραμίδης
Υ.Γ
Σας επισυνάπτω και την αναπάντητη Ερώτησή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.