# #

15 Σεπ 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μεγάλη επιτυχία Λοβέρδου που ίσως τον βοηθήσει να γίνει αρχηγός! Έφτασαν τα πρώτα γενόσημα από τη Μοζαμβίκη! Βίντεο



Φανταστική η τελευταία συμφωνία Λοβέρδου, με θεραπευτικές μεθόδους και φυσικά θεραπευτικά υλικά: Έφτασαν τα πρώτα γενόσημα από τη Μοζαμβίκη.



 Ο πρώην υπουργός επέστησε (4/6/12)  την προσοχή στους πολίτες και σημείωσε ότι:
«αν όλα δεν πάνε καλά, παρόμοια προβλήματα θα έχουμε τον Οκτώβριο με όλα τα φάρμακα, τα καύσιμα και τα τρόφιμα, αφού τα περισσότερα από όλα αυτά τα είδη εισάγονται».

Βέβαια δεν μας είπε για την...

τελευταία επιτυχία της συμφωνίας του, λίγο πριν την αποχώρηση του από το Υπουργείο.
Φανταστική συμφωνία η οποία είχε και άλλες θεραπευτικές μεθόδους και φυσικά θεραπευτικά υλικά... αλλά δεν πρόκανε ο δυστυχής να τα υλοποιήσει.
Παρακολουθήστε όμως, στο παρακάτω video,  τη νέα παρτίδα "γενόσημων" με φυσικές σκόνες και βότανα, είναι χημικά αφάρμακη  και στοιχίζει ελάχιστα στον ασθενή και έχει επιπλέον και ταμειακά κέρδη αφού συνοδεύεται και από αντισταθμιστικά  ωφελήματα με την τεχνογνωσία της θεραπείας η οποία προφέρεται δωρεάν από τον "Μάγο της Φυλής"... στον "Μάγο που διέλυσε το ΕΣΥ".

Νάσος


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ τι άλλο θα μας έφερνε σε τιμές κόστους, αλλά ο Μπένι δεν τον πρότεινε ή μάλλον δεν επέμεινε να μπει στην τροικανή κυβέρνηση.  Τέτοια αντιμετώπιση είχε ο ΕΣΥτέλος Λοβέρδος... καμιά φορά χάνονται από πολιτικές σκοπιμότητες τέτοια γενόσημα μυαλά:




3 σχόλια:

  1. ...δεν πεθαίνουν ρε παιδί μου,
    πως να το πω, "ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ"!!!
    ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ,
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λοβέρδος κι οι Ρωμιοί χρειάζονται καρπαζιές χωρίς διάλειμμα διότι πάσχουν από χρόνιο πονοκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρε δωστε μου εμενα αυτο το καθικι εφταμηνιτικο γατί λοβερδο και σας υποσχομαι τα ουρλιαχτα του μεχρι να ψοφησει,θα ακουγονται μεχρι τη κολαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.