# #

13 Σεπ 2012

Ο κ. Δένδιας δεν είναι Τέκτονας...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ


Ο κ. Δένδιας δεν είναι Τέκτονας, αλλά Αρχιτέκτονας....

Παρακολουθήσαμε προχθές τον κ. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, να αποκαλεί τον κ. Δένδια Τέκτονα, μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ, LIFE...

Χθες ο κ. Δένδιας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δήλωνε ότι:





Υποστηρίζουμε και εμείς τη λογική ότι, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Εάν είσαι Τέκτονας, καλά κάνεις, αφού σ' εκφράζει.

Ο κ. Δένδιας, μάλλον είναι ο Αρχιτέκτονας (μαζί με τον κ. Σαμαρά) του Σχεδίου Ξένιος Ζευς, που σκοπό δεν έχει την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, αλλά τον περιορισμό της Χρυσής Αυγής.

Και εξηγούμαι...

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, δεν έγινε επειδή οι ψηφοφόροι ξύπνησαν ξαφνικά ένα πρωινό και χτυπήσαν tattoo με μαιάνδρους και κελτικούς σταυρούς. Έγινε λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζαν στις μεγάλες πόλεις, με τους λαθρομετανάστες. Ένιωθαν εγκλωβισμένοι στην ίδια τους την πόλη.

Το κενό που άφησε η ανυπαρξία των Αρχών, το κάλυψε η Χρυσή Αυγή.

Τώρα ο κ. Δένδιας προσπαθεί να ξαναγεμίσει το κενό, όχι όμως επιχειρησιακά, αλλά συνειδησιακά στο μυαλό του πολίτη. Αν είναι δυνατόν με μερικές χιλιάδες συλλήψεις, να καταφέρεις ν' αντιμετωπίσεις ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες. Έτσι, από τη στιγμή που το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, προσπαθείς να το καλωπίσεις, να του αλλάξεις τη βιτρίνα, τα vibes (που λέει και ένας φίλος), που δέχεται ο κόσμος από την πολιτική σου.

Γι' αυτό ο κ. Δένδιας μπορεί να μην είναι Τέκτονας, αλλά είναι σίγουρα από τους Αρχιτέκτονες της πολιτικής περιορισμού της Χρυσής Αυγής.

RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.