# #

14 Σεπ 2012

ΔΑΚΕ προς ΝΔ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ


ΑΠΟΡΟΥΜΕ    ΚΑΙ   ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ
            ΝΑΙ, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας.
            Εσείς που χωρίς σκέψη, επικαλούμενοι μάλιστα ψευδής λόγους διαγράψατε τον συνάδελφο και πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, Νίκο Κιουτσούκη, γιατί δεν σας άρεσε η προσήλωση της παράταξης στα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα εργαζόμενου.
ΝΤΡΟΠΗ   ΚΑΙ  ΑΙΣΧΟΣ
            Να επικαλείστε τραμπουκισμούς προς βουλευτές, προσπαθώντας να κρύψετε τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής.
            Κανείς βουλευτής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, εκτός του κ Τζαβάρα, που προκάλεσε τα στελέχη της ΔΑΚΕ, μιλώντας για 150.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα, οι αντιδράσεις δε,  ήταν μόνο φραστικές, μακριά από τραμπουκισμούς.
Φαίνεται καθαρά ότι στη Νέα  Δημοκρατία κυριάρχησε η άποψη αποφασίζουμε και διατάζουμε, χωρίς κανείς να είναι πρόθυμος να ακούσει τη διαφορετική άποψη απέναντι στη σκληρή πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος των εργαζομένων.
            Η ΔΑΚΕ δεν αλλάζει θέσεις όπως εσείς αλλάζετε τα πουκάμισα....

            Καταδικάσαμε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική του μνημονίου, γιατί ήταν βλαπτική για τους εργαζόμενους, συνάμα τότε ήμασταν τα καλά παιδιά για τη Νέα Δημοκρατία.
            Τι νομίσατε κύριοι; Ότι οι θέσεις της ΔΑΚΕ, ήταν αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ;  ή για τη σφαγή των εργαζομένων; Αν νομίσατε το πρώτο, κάνατε μέγα λάθος!!!
            Σας πιστέψαμε, αγωνιστήκαμε δίπλα σας για μια άλλη πολιτική, για μια πολιτική που υποσχόσασταν μακριά απ’ τα μνημόνια.
            Η κυβέρνηση Παπανδρέου υποσχόταν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν, μετεκλογικά μας είπε λεφτά δεν υπάρχουν. Εσείς υποσχεθήκατε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, σήμερα ο δρόμος μετατράπηκε σε λαβύρινθο.
            Τώρα που το εργατικό δίκαιο έχει γίνει δίκαιο εργοδοτών, τώρα που το Υπουργείο Εργασίας είναι παράρτημα του ΣΕΒ, μας καλείτε να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα και μετά απ’ όσα έχουμε περάσει έως σήμερα, μέτρα των 12 δις που τουλάχιστόν τα 10 δις θα καλεστούν να τα πληρώσουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι.
ΕΜΕΙΣ  ΣΑΣ  ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!!
ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ
 ΕΞΩ ΑΠ’  ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
            Αντί λοιπόν να διαγράφετε αυτούς που σας πίστεψαν, αυτούς που ανιδιοτελώς αγωνίστηκαν για αλλαγή πολιτικής με επικεφαλής τη Νέα Δημοκρατία πιο φρόνιμο θα ήταν ν’ αλλάξετε πολιτική απέναντι σ’ ένα λαό που υποφέρει.
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ
            Σε διαφορετική περίπτωση, πιστεύουμε, ότι δε θα έχετε την πολυτέλεια να διαγράφετε, γιατί θα διαγραφθείτε απ’ όλη την κοινωνία.     

 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
  
Δεν θα σχολιάσουμε....Σχολιάστε εσείς.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τρέχει και κάτι σπουδαίο για να ανησυχούν οι εφιάλτες της ΝΔ και της τσακαλοπαρέας των μνημονιακών...
ΠΑΛΙ θα τους ψηφίσουν... Και θα αναιρέσουν το παρόν Δελτίο Τύπου το οποίο μας έστειλαν για να παραμυθιάσουν τους εργαζόμενους (πρόβατα) που τους ψηφίζουν...

Και μου το θυμηθείτε..Τον βλέπω τον Κιουτσούκη, τουλάχιστον υποψήφιο βουλευτή στις επόμενες εκλογές...


                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.