# #

12 Ιουλ 2012

Πρωτοφανής διασυρμός της ΔΗΜΑΡ! Διαστρεβλώνει την επιστολή Νικολόπουλου για να γλιτώσει την κατακραυγή. Σκοτεινός ο ρόλος του Κουβέλη.



Σε μία ασύλληπτη ενέργεια πολιτικής αλητείας προχώρησε το διάδοχο κόμμα του καθεστώτος Σημίτη, η ΔΗΜΑΡ.
 
Ξεριζώνοντας το αριστερό προσωπείο, καταλόγισε στον Νικολόπουλο ζήλεια, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η επιστολή Νικολόπουλου έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Το αποτέλεσμα ήταν όσοι αξιοπρεπείς έχουν απομείνει στην ΔΗΜΑΡ να βγουν στα κάγκελα αφού αντί ο εκπρόσωπος του κόμματος να σχολιάσει τις τρομερές...

καταγγελίες όπου οι δεσμεύσεις απέναντι στην Τρόικα φέρονται να υπερέχουν απέναντι στις προγραμματικές συγκλίσεις των πολιτικών αρχηγών ή ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν υπήρχε στην ατζέντα”, είπε το εξής ανεκδιήγητο: 
«Είναι δεδομένο (!!!) ότι ο κ. Νικολόπουλος θα ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης.
 Ενδεχομένως να ένιωθε και υποτιμητικά στη συγκεκριμένη θέση του υφυπουργού, γιατί μπορεί να νιώθει ότι είναι πολύ σπουδαίο στέλεχος. Βεβαίως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η άποψή μας είναι ότι σχετίζεται με προσωπικές φιλοδοξίες και ενδεχομένως με ενδο-νεοδημοκρατικά ζητήματα»

Αυτά τα είπε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ο κύριος Παπαδόπουλος, προφανώς μην έχοντας διαβάσει την επιστολή, παρά μόνον τις διαρροές των ΜΜ”Ε”!

Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό. ΡΗΜΑΔ.




πηγη

http://lalipouli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.