20 Απρ 2012

Η Ferrari του καφετζή της Βουλής και οι 300 χλιδάτοι...Μα και ο καφετζής! Και ο καφετζής της Βουλής, λέει, κυκλοφορούσε με Φεράρι!
Με τον βαθύτατο προβληματισμό πως λάθος δουλειά διαλέξαμε σ' αυτή τη ζωή, διαβάζουμε πως ο καφετζής,συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ύψους 316.472,15 ευρώ.
Εγκαταλείποντας το καφενείο της Βουλής άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους οι οποίοι του έχουν κάνει αγωγές, αλλά για αυτό δε...
συλλαμβάνεσαι, μόνο για το Δημόσιο!
Ο 49χρονος  επιχειρηματίας είχε αναλάβει πριν από 3 χρόνια το κυλικείο της Βουλής και το εγκατέλειψε 6 μήνες πριν λήξει η συμφωνία που είχε κάνει με το κοινοβούλιο γιατί ο τζίρος του είχε πέσει κατά 70% όπως έλεγε.
Αυτά για να δείτε κακόπιστοι άνθρωποι πως ως και στον καφέ και στο εμφιαλωμένο νερό κάνουν οι Έλληνες βουλευτές οικονομία!
Ταπεράκι απ'το σπίτι φέρνουν για μεσημεριανό, που για σάντουιτς και αραβικές πίττες!
Παρ' όλα αυτά, ο καφετζής συνελήφθη στις 10 Απριλίου 2012, στην Κόρινθο και έβγαλε και σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ!
Σου λέει, να μην είναι διεφθαρμένη η Βουλή; Ας αρχίσουμε απ' τον καφετζή της! 

Αυτά είναι πλήγματα για την δημοκρατία όμως. Να σου κλείνουν τη σάουνα και το spa της Βουλής, να καταργείται το γυμναστήριο που πήγαινε η κ. Ράπτη κυρίως, που είναι fit πάντα.
Να κόβεις τα έξοδά σου, να σου πιάνουνε το καφετζή, να ακούς και διάφορα από κάτι πτωχούς σαν και μένα, βαθύτατα κομπλεξικούς διότι μεγαλώσαμε χωρίς play room και αυτά όσο να' ναι σου μένουν παιδικά τραύματα.


http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/40745-Archisan-ap-ton-kafetzh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.