# #

18 Μαρ 2012

Μέλη σε πανάκριβες λέσχες οι Έλληνες πολιτικοί




Πολιτικοί παράγοντες του τόπου τρώνε και πίνουν πριβέ. Φοβούνται την κατακραυγή και κρύβονται στις λέσχες....

Σε... πριβέ λέσχη της Αθήνας αποσύρονται τώρα οι πολιτικοί για να φάνε και να πιουν ανενόχλητοι μακριά από τα μάτια των οργισμένων πολιτών.

 Τα γιαούρτια και τα πρόσφατα γιουχαϊσματα που έχουν δεχθεί πολλοί από αυτούς τους έχουν ανησυχήσει και τώρα προσπαθούν να προφυλαχτούν αλλά όχι να κλειστούν μέσα.

Έτσι γνωστή και πανάκριβη λέσχη της ...Αθήνας έχει γίνει το στέκι των περισσοτέρων που ακόμη και τον απογευματινό τους καφέ τον πίνουν εκεί, πληρώνοντας βέβαια μια περιουσία σε μηνιαία βάση για να είναι μέλη αυτής της λέσχης .

 Εκτός από τα χιλιάδες ευρώ όμως που δίνουν τον χρόνο για να είναι μέλη αυτής της λέσχης και να ανοίγουν οι πόρτες του πριβέ χώρου μόλις καταφθάνουν, πληρώνουν έξτρα και πανάκριβα το μεσημεριανό τους , το βραδινό τους ακόμη και τον καφέ τους ή το ποτό τους.

 Πελάτες όμως δεν είναι μόνο βουλευτές και υπουργοί αλλά και νομαρχιακοί και δημοτικοί παράγοντες που θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό με τα ραντεβού τους και βέβαια να είναι και μέσα στα πράγματα διότι σύμφωνα με πληροφορίες του Briefingnews.gr εκεί κλείνονται και πολλές συνεργασίες μεταξύ τους.

Έτσι είναι αυτά , οι Έλληνες σε λίγο δεν θα έχουν να φάνε αλλά οι πολιτικοί μας που παλεύουν για την κατά τα άλλα ποιοτική μας ζωή συνεχίζουν να φροντίζουν για το στομάχι τους και την καλοπέρασή τους . Είναι το λιγότερο ντροπή πάντως να εμφανίζονται μπροστά σε εργαζόμενους σερβιτόρους σε τέτοιες λέσχες και να τρώνε το κουταλάκι του γλυκού πληρώνοντας 20 ευρώ την μερίδα την στιγμή που διαπραγματεύονται πανάκριβα το οξυγόνο του έλληνα πολίτη γιατί σε λίγο θα πληρώνουμε ακόμη και τον αέρα που θα αναπνέουμε.

Θα ήταν επικίνδυνο φαντάζομαι να αναφέρουμε τον χώρο στον οποίο βρίσκουν καταφύγιο οι Έλληνες πατριώτες . Ωστόσο όμως ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν την κατάσταση στην οποία οδήγησαν την Ελλάδα γιατί προφανώς τις αποφάσεις για την χώρα τις έπαιρναν μάλλον μετά από τα φαγοπότια τους σε λέσχες σαν αυτήν . Ε και δεν είναι και ότι καλύτερο να ψηφίζεις ή να προτείνεις όταν το στομάχι είναι γεμάτο και το κεφάλι ζαλισμένο από το αλκοόλ.

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.