# #

7 Μαρ 2012

Εμείς οι Ιταλοί μπορούμε να σας βοηθήσουμε...(???)



Έλληνες                                                                                  

Δεν πρέπει να υποφέρεται, η εναλλακτική λύση υπάρχει!
Εμείς οι Ιταλοί μπορούμε να σας βοηθήσουμε.



 Σας προσφέρουμε ,πληρωμένη από απλούς πολίτες, την άφιξη στην Αθήνα πέντε μεγάλων διεθνών ακαδημαϊκών οικονομολόγων που θα αποκαλύψουν στον ελληνικό λαό
ποιός τον καταστρέφει
και γιατί
και πώς να σωθεί.

Οι οικονομολόγοι είναι αυτοί που βοήθησαν να σωθεί η Αργεντινή από την κρίση και μπορούν να σώσουν την πατρίδα σας. Οι οικονομολόγοι είναι της ‘’ MODERN MONEY THEORY’’ που συμπεριλαμβάνει οικονομολόγους σαν τους JOHN MAYNARD KEYNES, ABBA LERNER και HYMAN MINSKY, αναμφισβήτητης αξίας στον ακαδημαϊκό κόσμο και έχουν το κουράγιο να λένε την αλήθεια.

Αυτοί οι ίδιοι θα εξηγήσουν στον ελληνικό λαό ότι : 


- Σας είπανε ψέματα
- Η Ελλάδα δεν είναι ένα κράτος σπάταλο
- Είσαστε πνιγμένοι από το ευρώ και όχι από το χρέος σας
- Μπορείτε να είσαστε όλοι καλά, να αναστήσετε την εργασία, την δημόσια κοινωνική πολιτική και την δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ένα μέσο: την οικονομία, δηλαδή την MODERN MONEY THEORY.

Εμείς οι Ιταλοί τους φιλοξενήσαμε στην πατρίδα μας σε ένα σπουδαίο γεγονός και ξέρουμε ότι μπορούν να μας και να σας σώσουν από την δικτατορία των ευρωπαίων τεχνοκρατών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μαζεύουμε χρήματα για να σας προσφέρουμε τον Ιούνιο σε ένα άλλο μεγάλο δημόσιο γεγονός στην Αθήνα. Δώστε μας την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε, διαδώστε αυτήν την είδηση στους συμπολίτες σας, στους επιχειρηματίες, στα συνδικάτα, στους διανοούμενους και στους πολιτικούς.

Οι οικονομολόγοι διεθνούς φήμης είναι : MICHAEL HUDSON, STEPHANIE KELTON, WILLIAM BLACK, MARSHALL AUERBACK E ALAIN PARGUEZ, DOCENTI PRESSO LE UNIVERSITA’ DEL MISSOURI KANSAS CITY, IL LEVY ECONOMICS INSTITUTE DI NEW YORK, L’INSTITUTE FOR THE STUDY OF LONG-TERM ECONOMIC TRENDS DI NEW YORK E LA UNIVERSITE’ DE FRANCE COMTE’ A BESANCON IN FRANCIA.
Ας προωθήσουμε όλοι μαζί το ‘’ SUMMIT MODERN MONEY THEORY’’ στην Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιταλό δημοσιογράφο PAOLO BARNARD στο mail :
dpbarnard@libero.it.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : 

http://www.democraziammt.info/
Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που αφορά την συνεδρίαση στην Ιταλίαhttp://www.youtube.com/watch?v=XP60tpwu5cs

Ας βάλουμε μπρος την επιχείρηση διάσωσης!
Paolo Barnard

‘’ Το 1824 ο Άγγλος DAVID RICARDO επέβαλε στην Ελλάδα Το Χρέος της Ανεξαρτησίας και έπνιξε της Ελλάδα για έναν αιώνα. Δεν πρέπει να ξαναγίνει πια.’’ (Prof. Micheal Hudson, Febbraio 2012)



http://pnemorem1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.