# #

2 Οκτ 2011

Τσίπρας: Αντισυνταγματικός ο φόρος ακίνητης περιουσίας


 «το αποκορύφωμα της ταπείνωσης  και της ξευτίλας για έναν πρωθυπουργό και για έναν υπουργό των Οικονομικών».


thumb
Να αρνηθούν να καταβάλουν την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα και νκαταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών το αντίτιμο του λογαριασμού της ΔΕΗ κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτές ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ .





«Το ποσό που αφορά στο παράνομο, στο αντισυνταγματικό χαράτσι του τέλους ακίνητης περιουσίας, όλοι όσοι έχουμε να το πληρώσουμε, να το καταθέσουμε σε ...
ένα ταμείο αλληλοβοήθειας, στο δημόσιο ταμείο ενός οργανισμού, που βρίσκεται σε κατάρρευση.

 Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να το καταθέσω στο ΚΕΘΕΑ, που το κλείνουνε» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα επανέλαβε την πρότασή του για την δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας και κάλεσε τον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβον πρωτοβουλίες, γιατί «ο κόμπος φτάνει στο χτένι και όλοι θα κριθούμε από την ιστορία, αλλά και από τον λαό μας όχι μόνο για τις ιδέες και τις προτάσεις μας, αλλά και για την ευθύνη, που αναλαμβάνουμε να τις κάνουμε πράξη».

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε επίσης τη θέση του για εκλογές κι κάλεσε την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τις επιστολές που εστάλησαν από τον πρωθυπουργό και τον Ευ. Βενιζέλο προς την Κρ. Λαγκάρντ του ΔΝΤ, τονίζοντας ότι οι ενέργειες αυτές ήταν «το αποκορύφωμα της ταπείνωσης και της ξευτίλας για έναν πρωθυπουργό και για έναν υπουργό των Οικονομικών».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.