# #

30 Ιουν 2011

Κουρουμπλής μετά τη διαγραφή του: Περπατάω στο δρόμο και δεν φοβάμαι...



Την πρόθεση του να διατηρήσει την έδρα του στη Βουλή, ανακοίνωσε μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Όπως τόνισε, την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου «επέβαλε» το πατριωτικό του καθήκον και οι καθημερινές αντιδράσεις του κόσμου.
«Έκανα αυτό που ένιωθα καλά εγώ, αυτό που μου ζητούσαν τα παιδιά μου, αυτό που μου ζητούσαν οι άνθρωποι που περπατάω στο δρόμο και δεν φοβάμαι, αυτό που το πατριωτικό μου καθήκον μου υπαγόρευσε. Λοιπόν αυτή είναι η δική μου οικογένεια, ως εκ τούτου αυτός είναι ο πολιτικός μου χώρος. Από εκεί και πέρα η ζωή θα δείξει, εγώ ελπίζω ειλικρινά να ...
δικαιώσει εμένα η ζωή» δήλωσε στο Βήμα fm.
Όσον αφορά στα κομματικά, ξεκαθάρισε ότι θα διατηρήσει την έδρα του.
«Είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ. Όχι την έδρα δεν θα την παραδώσω, γιατί να την παραδώσω; Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, κανένας δεν μπορεί να με διαγράψει από το ΠΑΣΟΚ. Είμαι της συνείδησης του ΠΑΣΟΚ και της κοινωνίας. Ο Πρόεδρος αυτό έκρινε, τον ευχαριστώ, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου να υπερασπιστώ ακριβώς αυτά που λέει η δήλωση μου» πρόσθεσε.
Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, καταψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο, δήλωσε ότι "Πατριωτισμός, κατά την αντίληψη μου, είναι η σύγκρουση με την κοινωνική αδικία που δημιουργείται από την άνιση κατανομή των βαρών της κρίσης" και στη συνέχεια διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΓΚΑΒΟΣ ,
    ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ !
    ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ,
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ !!!
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ....ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file mou les asinartisies. les na katapsifise epidi fobotan na pai sta horia; tote oli tha katapsifizan to mesoprothesmo! Apla ine alithinos antras, kai einai o monos mesa stoyw 300 poy ksehorise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.