# #

2 Ιουλ 2011

Eπεισόδιο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη



thumb
Εγκλωβισμένος επί ώρες από πολίτες, μετά από άγριο διαπληκτισμό του με έναν από αυτούς, παρέμεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης,  σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία.

Σύμφωνα με το www.LamiaReport.gr, χθες, λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής  πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, ένας αγανακτισμένος πολίτης (όπως υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες)  τον πλησίασε, του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά;»... και τον έφτυσε...

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γα.... ρε κωλόπαιδο».  Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.
Κατάφερε να φύγει με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά κατά την έξοδό του από το κτήριο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι αστυνομικοί και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο σημείο δεν απέφυγαν  αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, και καφέδες που εκτόξευσαν οι πολίτες. Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.
Πολίτες μάλιστα υποστηρίζουν ότι η αστυνομική δύναμη ήταν πολύ ισχυρή, και περιελάμβανε αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ.

Δείτε τη στιγμή της εξόδου του βουλευτή και τι ακολούθησε:
(Πηγή: www.LamiaReport.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.