# #

19 Φεβ 2011

Επικίνδυνος ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, λέει η ΝΔ




Θέση στο χρονίζον θέμα της συνδικαλιστικής δράσης των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων πήρε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία, διά στόματος του Μαργαρίτη Τζίμα.
Ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε μία λακωνική δήλωση, μετά τις διαφορετικές θέσεις που πήραν κορυφαίοι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης για το θέμα.  

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν αποστολή εθνική και, μέσα στη γενικευμένη απαξίωση των πάντων, περιβάλλονται με την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Χρέος όλων μας είναι να τις προστατεύσουμε ώστε να επιτελούν απερίσπαστα και αποτελεσματικά το καθήκον τους.
Άστοχες απόπειρες να επικρατήσει ο συνδικαλισμός στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, μόνο αυτονόητους κινδύνους εγκυμονούν. Επιτέλους, είναι τόσο πολλά αυτά που πρέπει να ξαναχτίσουμε. Ας μη γκρεμίζουμε και ό,τι έχει μείνει όρθιο», σημειώνεται στην ανακοίνωση

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011 ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ:
ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
-ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ-ΠΟΛΙΤΕΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ-ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ-ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΙΓΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ-ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ-ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.Π. ΜΕ ΦΑΡΔΕΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΖΙΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ,ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
 ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ.

Kimonbel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.