# #

19 Φεβ 2011

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να τον "δέσουν" στο μεσιανό κατάρτι!


Είτε μας περνάει όλους για πνευματικά αδύναμους ο κ. Παπανδρέου, είτε ο άνθρωπος έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και δεν ξέρει τι να κάνει.

Συγκεκριμένα, ενώ η ίδια η κυβέρνηση έχει υπογράψει με την Τρόϊκα την πώληση ...περιουσιακών στοιχείων της χώρας και ενώ και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου το είχε πει και δημόσια, τώρα ξαφνικά, μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε και το τεράστιο πολιτικό κόστος το οποίο άρχισε να πληρώνει η κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε ιστορική την απόφαση της κυβέρνησης (δηλαδή του ίδιου) για τη μη πώληση δημόσιας περιουσίας, η οποία....
όπως είπε θα κατοχυρωθεί με νόμο και θα γίνει και συνταγματική διάταξη. Πολύ σίγουρος έδειχνε για το τελευταίο. Δεν θα το συνιστούσαμε.

Δηλαδή βλέπουμε το εξής απίθανο: Τον κ. Παπανδρέου να τα βάζει με τον εαυτό του και να αναιρεί προηγούμενη απόφασή του. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά σαν άλλος Οδυσσέας, ζητάει να τον δέσουν με νόμο στο μεσιανό κατάρτι, για να μην υποκύψει στις σειρήνες των διεθνών και εγχώριων λεφτάδων που θέλουν να αγοράσουν την περιουσία της πατρίδα μας.

Τώρα, αν ρωτάτε που θα βρεθούν τα 50 δις ΕΥΡΩ που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την Τρόϊκα;

Αυτά μετά τις εκλογές…

 Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.