# #

9 Νοε 2010

Οι BLOGGERS δεν πουλιούνται ...


Την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε η Απογευματινή .Απολύθηκαν 130 δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι. Δεν είναι το μόνο Μέσο που έχει κατεβάσει ρολά το τελευταίο διάστημα.
Ο Τύπος για να επιζήσει πρέπει να έχει κέρδος και κέρδος έχει όταν του χορηγείται κρατική διαφήμιση. Μα όλοι βλέπουμε να ψιλοπαίζει πάντα κρατική διαφήμιση που όμως δεν είναι αρκετή ώστε να βοηθήσει για να κρατηθεί “εν ζωή” η επιχείρηση. Δεν είναι ότι το κράτος κάνει οικονομία ,μη γελιέστε. Επιδιώκουν να φιμώσουν τον έντυπο τύπο κάτι που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές.
Ας μην ξεχνάμε πως οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης είναι τσιράκια τους . Ω, ναι όλοι τους είναι γιατί χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Τους ταΐζουν τόσο καλά που την κατοχική κυβέρνηση θα μας την βαπτίσουν αμεσοδημοκρατική.
Στον αγώνα της σωστής και αξιόπιστης ενημέρωσης μείνανε λίγοι. Μέσα σε αυτούς είναι οι bloggers. Ας διαφυλάξουμε την ακεραιότητα μας. Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ενάντια στο υπερκαθεστωτικό σύστημα που μας επιβάλει η Νέα Τάξη. Δεν θα γίνουμε δούλοι κανενός .
Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ .
http://evismpl.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.