# #

10 Νοε 2010

Έχουν και οι Σκοπιανοί "κόκκινες γραμμές" Γιώργο..

Σκοπιανός ακαδημαϊκός Taško Georgievski,  χαράσει τις δικές του "κόκκινες γραμμές", δηλώνοντας ότι..

"Ο αγώνας για τη "Μακεδονία" μας θα συνεχιστεί, μέχρι να επαναφέρουμε τον ήλιο της Βεργίνας στη σημαία της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
και απαιτώντας..
-Να ακυρωθεί η ενδιάμεση συμφωνία μεταξύ των δύο ακατανόμαστων κυβερνήσεων και έτσι να σβυστεί η ντροπή που μας επιβλήθηκε στο αρχικό σύνταγμα της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
Αναρωτιέται κανείς, εάν πράγματι μπορεί να επέλθει λύση στο ζήτημα της ονομασίας, με την απέναντι πλευρά να προβαίνει - δια στόματος ακαδημαϊκών-, σε τόσο κατάφορες δηλώσεις μίσους.

Ο Γκρουέφσκι από την άλλη πλευρά, δε θέλησε να σχολιάσει τα λόγια του ακαδημαϊκού με τη δικαιολογία ότι δε θέλει να μιλήσει για κάτι που δεν άκουσε. Σε μια επικίνδυνη για τα Σκόπια περίοδο, και με την αρνητικότατη για τη χώρα του έκθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απέφυγε -και φρονίμως έπραξε- τις υπερεθνιστικές δηλώσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει.

Παράλληλα κάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου σε ουσιαστικό διάλογο προς εξεύρεση συμβιβασμού, χωρίς χρονοβόρα πρωτόκολλα (!) Φαίνεται πως συνειδητοποιήσαν πλέον ότι δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμη, αν χάσουν και αυτή τη φορά το ευρωπαικό τρένο.

Δείτε το βίντεο


http://www.macedoniahellenicland.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.