# #

5 Νοε 2010

Δεν θέλουνε Καλλικράτη, Καυλικράτη θελουνε !!!

Να ξέρουμε: κάναμε τον Καλλικράτη για να ενισχύσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση, κι αν ναι, γιατί παρεμβαίνει η κεντρική εξουσία στο τι θα ψηφίσουμε; Γιατί δεν διόρισε μια και καλή δικούς της να τελειώνουμε; Κι αν ήθελε ντε και καλά να νικήσει σ’ αυτές τις εκλογές, γιατί δεν κατέβασε μερικούς βαρβάτους, δικούς της υπουργούς για υποψήφιους, όπως έκανε παλιότερα η Ν.Δ. με τον Έβερτ, τον Αβραμόπουλο, την Ντόρα; (Γιατί οι του ΠΑΣΟΚ δεν καταδέχονται να γίνουνε περιφερειάρχες ή δήμαρχοι – προτιμούν τους αθηναϊκούς διαδρόμους και τους θώκους των υπουργείων. Να ξεπέσουνε οι άνθρωποι;).
Κι αφού ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να πείσει τους διακεκριμένους ...
δικούς του να κατέβουνε (εφόσον το είχε τόσο γκαϊλέ), πρέπει να καθοδηγήσει - εξαναγκάσει εμάς, σαν ζαγάρια, να ψηφίσουμε σε εκλογές αυτοδιοίκησης υπέρ ή κατά του μνημονίου; Ούτε τσομπάνηδες στα πρόβατα δεν φέρονται έτσι.
Και απ’ την άλλη, πότε θα πάψει η εκάστοτε αντιπολίτευση να κάνει νταβατζιλίκι με την αυτοδιοίκηση και να μπερδεύει τους ναύτες με τους καντηλανάφτες; Επιτέλους, είναι φανερό ότι δεν έχει διδαχτεί κανείς τίποτα. Δεν σέβονται κανέναν κανόνα. Δεν συντηρούν κανένα πρόσχημα.
Και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε, αφού δεν μεταβάλλεται, από πάνω, η συμπεριφορά κομμάτων και κομματαρχών και ακούμε τα ίδια, με την ίδια αναίδεια και περιφρόνηση προς την κοινή λογική, που ακούγαμε πριν από τριάντα χρόνια.
Δεν θέλουνε, αδερφέ, τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά τοπική νάρκωση. Δεν θέλουνε Καλλικράτη, αλλά Καυλικράτη.
εγραψε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ
http://www.topontiki.gr/article/11109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.