# #

16 Μαρ 2010

Πώς ένα ελληνικό DVD δικαίωσε τους Γερμανούς


Πώς ένα ελληνικό DVD δικαίωσε τους Γερμανούς.



Το 2010 νομίζω η ιστορία θα το καταγράψει ως το έτος που η Ελλάδα πλησίασε πολύ κοντά στην οικονομική χρεοκοπία. Εμείς, οι απλοί πολίτες, αυτοί που θα λέμε στα παιδιά μας την ιστορία όπως δεν την αντιλαμβάνονται οι ιστορικοί, θα θυμόμαστε ότι το 2010 ήταν το έτος που η Ελλάδα βροντοφώναξε τον ηθικό και διανοητικό της ξεπεσμό.
Την ημέρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωνε τα μέτρα με τα οποία οι πολίτες θα πλήρωναν - για πολλοστή φορά- τα λάθη και τα εγκλήματα των προηγούμενων ηγετών τους ( κι αυτού πρωθυπουργού που είχε κι αυτός υπάρξει υπουργός σε παλιές , αμφίβολης, κατά τους ευρωπαίους, ηθικής κυβερνήσεις), κυκλοφόρησε το ερωτικό Dvd μιας τηλεπερσόνας και ξαφνικά στο μυαλό του Έλληνα όλα έγιναν sex!
O Έλληνας του οποίου ο 14ος μισθός κινδυνεύει, ο Έλληνας που βάζει φέσι στο μπακάλη, ο Έλληνας που δεν του περισσεύουν για να τα βγάλει πέρα, βρήκε - ως από θαύμα- 20 ευρώ για να αγοράσει μια πορνοταινία διάρκειας 20 λεπτών αν δεν κάνω λάθος (ένα ευρώ το λεπτό δηλαδή!) μόνο και μόνο επειδή γνώριζε από τα κουσκουσοκάναλα το όνομα της δεσποινίδας που πρωταγωνιστούσε! Όλοι μιλούν για την κατάντια της κοπελιάς, όλοι αγοράζουν το DVD για να μελετήσουν ενδελεχώς την κατάντια της κοπελιάς και όλοι έκαναν την κοπελιά και τους προαγωγούς της ζάμπλουτους σε εποχές που η πατρίδα ψυχορραγεί . Νομίζω ότι ως γυναίκα αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη με την κατάσταση: Χρόνια τώρα υποστήριζα ότι οι «άντρακλες» της πατρίδας μου, αυτοί που λένε ότι δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, είναι κατώτεροι των περιστάσεων, και να που μια γυναίκα που δεν την λες ακριβώς και Γλυκατζή Αρβελέρ κατάφερε με μια κίνηση να ακινητοποιήσει τα μικρά γκρίζα κύτταρα τους : ρουά ματ gentelemen! Η τύπισσα αυτή κατάφερε να κάνει τους Έλληνες να πληρώσουν 20 ευρώ που δεν έχουν για να δουν ό,τι δεν μπορούν να αγγίξουν! Ευφυές!!! 4.000.000 ευρώ ακούγεται ότι ξοδεύτηκαν στα πόδια της ταλαντούχας κοπελιάς, την ώρα που οι Γερμανοί και μαζί τους ο κόσμος μας υβρίζουν για την κατάντια μας κι εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε σοβαρά να σκεφτεί το ενδεχόμενο να υπουργοποιήσει τους δημιουργούς του DVD, μήπως και μειωθεί το έλλειμμα χωρίς κινητοποιήσεις και αντιδράσεις!
Το βέβαιο είναι ότι καταλαβαίνω πια πόσο δίκιο είχαν οι Γερμανοί που έβαλαν την Αφροδίτη να χειρονομήσει! Δυο Αφροδίτες χειρονομούν το 2010 σε βάρος των Ελλήνων: Μια στο εξώφυλλο του Focus και μια στο DVD. Η Γερμανίδα χειρονομεί και μας εξοργίζει, η άλλη ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.