# #

24 Σεπ 2021

Η σαχλαμάρα της ημέρας: «Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις ένα χρόνο»

 


Είναι να γελάει και να απορεί κανείς ταυτόχρονα σε σχέση με το επίπεδο γνώσεων και συμπεριφοράς εκείνων που υποστηρίζουν τα εν λόγω εμβόλια!

«Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις ένα χρόνο». Με αυτή του την ανάρτηση, ο Ηλίας Μόσιαλος θεώρησε πως θα… «τρολάρει» όσους αμφισβητούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού με το επιχείρημα ότι αναπτύχθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις ένα χρόνο. Το πρώτο iPhone χρειάστηκε δισεκατομμύρια χρόνια να φτιαχτεί, πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα iPhone που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, αποδόμησε και αυτή την εξυπνάδα!!!

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ακόμα και μια εταιρία όπως η apple χρειάζεται ένα έτος για να στήσει μοντέλο βασισμένο 90% στο προηγούμενο. Αναρωτιέμαι ποιος θα αγόραζε προϊόν, δημιουργηθέν εκ του μηδενός, σε ένα τρίμηνο και θα έπρεπε να του εμπιστευτεί τη ζωή του!»

https://www.el.gr

1 σχόλιο:

  1. Εγω παντως προτιμω το παληο μου κινητο που δουλευει μια χαρα αντι να παρω το iphone 13 που μου ειναι περιττο.Για να πλουτισω την apple;Χωρια που τα καινουργια χαλανε κι ολας[σας εχει χαλασει ποτε nokia με πληκτρα;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.