# #

23 Σεπ 2021

ΠΙΕΡΙΑ...Κάποιος πόνεσε. Πολύ!




Χθες το βράδυ,  αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας διαδικτυακή δημοσκόπηση με θέμα την αφόρητη δυσοσμία της πόλης. 

Η πρωτοβουλία είχε ως στόχο να αναδείξει την πολιτική πλευρά του προβλήματος, διότι το πρόβλημα είναι κυρίως πολιτικό, και από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών ορθώς συμπεραίνουμε πως ήταν άκρως επιτυχής και αποτελεσματική. 

Η πρωτοβουλία έκανε κάποιους να εκνευριστούν και να προβούν σε ενέργειες που φανερώνουν την έντονη ανησυχία τους. Αρα,

η δράση πέτυχε τον στόχο της. 

Πριν λίγο λοιπόν αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη δημοσκόπηση διότι διαπιστώσαμε τα παρακάτω:

Τις τελευταίες 20 ώρες η ψηφοφορία έδειχνε να διεξάγεται κανονικά, όταν σήμερα, περίπου στις 18:00 παρατηρήθηκε να αυξάνονται μονομερώς οι ψήφοι της επιλογής «Δεν ξέρω. Δεν απαντώ» για να φτάσουν από τις 18:00 έως τις 20:30 από τις 10 ψήφους στις 283! Παρακολουθώντας πιο προσεκτικά το σύστημα διαπιστώσαμε πως κάποιος από την ίδια IP-Διεύθυνση ψήφιζε από την ίδια συσκευή μόνο την τελευταία επιλογή, προφανώς, για να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Φίλες και φίλοι, το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης έκανε κάποιους να πονέσουν πολύ και τους ανάγκασε να προβούν σε αυτή την εξευτελιστική ενέργεια!

Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και τα συμπεράσματα δικά σας!

Οσο για την επόμενη δημοσκόπηση, αυτή θα γίνει ονομαστικά! Για να δούμε, θα βρουν 283 άτομα που θα δηλώνουν υπογράφοντας με το όνομά τους «Δεν ξέρω. Δεν απαντώ»;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.