# #

19 Απρ 2021

164 μέρες μετά την πρώτη απαγόρευση κυκλοφορίας, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πιο παρανοϊκή από ποτέ..

 Πάρτι με αραμπάδες, καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια γίνονται στις μισές πλατείες της χώρας

Ένα τελείως 2021 σκηνικό διαδραματίζεται αυτές τις μέρες σε μια σειρά από πλατείες της χώρας. «Μα 2021 δεν έχουμε ρε πανίβλακες;» θα μας πείτε και θα έχετε και δίκιο, όμως η αλήθεια είναι ότι η φετινή εκδοχή του Σκανδάλου των Πλατειών διαφέρει αρκετά από την περσινή, όπου η ΕΛΑΣ ήταν ο γνώριμος εαυτός της, με αποτέλεσμα να ακούσουμε μέχρι και για επέμβαση των ΜΑΤ στο άβατο της Αγίας Παρασκευής, όπου κάνουν επιδρομές Σπαταναίοι σαμποτέρ. Ή κάτι τέτοιο.

Φέτος, και μετά αρκετούς μήνες σκληρού εγκλεισμού (τύπου Μαρτίου) τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Σε μια σειρά από πλατείες της πρωτεύουσες και όχι μόνο, εκατοντάδες άτομα μαζεύονται για “takeaway” ποτό από μαγαζιά. Λίγες βδομάδες μετά το ξεκίνημα αυτής της μόδας, το πράγμα έχει προχωρήσει τόσο πολύ που να βλέπουμε ..

ντιτζεϊλίκια στην Κυψέλη και πυροτεχνήματα στο Παγκράτι:

Παρότι η προσοχή των ΜΜΕ έχει στραφεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, το ίδιο πράγμα γίνεται στο Ψυρρή, στο Περιστέρι, στον Βόλο, στη Θεσσαλονίκη και αλλού. 

Μετά από πέντε μήνες και έχοντας νιώσει το πόσο επιτυχημένη ήταν η καραντίνα, ήταν επόμενο ο κόσμος να βγει για να πανηγυρίσει:

Luben

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.