# #

14 Σεπ 2020

Bλέποντας το τεράστιο μέγεθος της μάσκας των παιδιών, σκέφτομαι πως στην Ελλάδα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι σε βαρέλι με βελόνα.

Μαμά, η Ελενίτσα μου έδωσε το κουλούρι της κι εγώ της χάρισα τη μάσκα μου...


Σάλο έχουν προκαλέσει οι τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά στα σχολεία αλλά αυτό είναι λάθος γιατί το μέγεθος μετράει.


Άλλωστε, τα σημερινά Ελληνόπουλα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, οπότε σωστά τους δόθηκαν μεγάλες μάσκες γιατί, αν τους έδιναν κανονικές μάσκες, μέχρι τα Χριστούγεννα θα τους κάλυπταν μόνο το πηγούνι.


Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε Ελληνόπουλο είναι μοναδικό και αξεπέραστο σε κατασκευή και εμφάνιση -σύμφωνα πάντα με τους γονείς του-, οπότε το σωστό θα ήταν να τους πάρουν μέτρα και ...

να φτιαχτεί για κάθε παιδί η προσωπική του μάσκα, που θα έχει και το μονόγραμμα με τα αρχικά του.


Από την άλλη, είναι βέβαιο πως τα παιδιά θα αλλάζουν μάσκα το ένα με το άλλο ή θα κάνουν τη μάσκα μυξομάντηλο, οπότε κανείς δεν καταλαβαίνει τι νόημα έχουν οι μάσκες στα σχολεία, εκτός από το να γράφουν εξυπνάδες οι Έλληνες στα social media και να προσποιούνται πως νοιάζονται για τα παιδιά τους, τα οποία τα αποβλακώνουν συστηματικά, ώστε να γίνουν σαν κι αυτούς.


Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μάσκες στα σχολεία, ώστε να κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μάσκες -η αντιπολίτευση της μάσκας-, ενώ έρχεται νέα οικονομική κατάρρευση της χώρας.

Αλλά η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, οπότε κόμματα και πολίτες ασχολούνται με τις μάσκες στα σχολεία και το Big Brother, αφού για τα σημαντικά θέματα αποφασίζουν άλλοι.

Πάντως, θα έπρεπε τα παιδιά να αποφασίζουν αν θα φοράνε μάσκες ή όχι στα σχολεία, αφού στο μέλλον θα γίνουν κι αυτά σαν τους υπόλοιπους και δεν θα αποφασίζουν για τίποτε από αυτά που αφορούν τις ζωές τους.


Ας τα άφηναν να αποφασίσουν μια φορά για κάτι που τα αφορά, ώστε να έχουν να το θυμούνται, όταν θα ζουν προσκυνημένα όπως οι γονείς τους.


Πάντως, αν τα σχολικά γεύματα που θα δίνονται στα σχολεία είναι τόσο μεγάλα όσο και οι μάσκες των παιδιών, τότε το παιδί θα φέρνει το πιάτο του στο σπίτι και θα ταΐζει όλη την οικογένεια, οπότε η κυβέρνηση θα παρέχει δωρεάν φαγητό σε όλους και η Ελλάδα θα γίνει Κούβα αλλά στο πιο γκουρμέ.



Και βέβαια, βλέποντας το τεράστιο μέγεθος της μάσκας των παιδιών, σκέφτομαι πως στην Ελλάδα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι σε βαρέλι με βελόνα.



(Να θυμίσω για μια ακόμα φορά πως τριτοκοσμικές χώρες, όπως η Νορβηγία και η Ολλανδία -που δεν έκαναν υποχρεωτικές τις μάσκες στα σχολεία- έχουν ψεκασμένες κυβερνήσεις και ψεκασμένους πολίτες.)


(Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες ασχολούνται τόσο πολύ με το Δημοτικό. Οι μάσκες στο Δημοτικό, η Ιστορία της ΣΤ΄ Δημοτικού κλπ. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γνώσεις τους περιορίζονται σε αυτές του Δημοτικού.)



https://pitsirikos.net/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.