# #

26 Απρ 2020

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(αλλά μόνο για προπαγάνδα)! Άλλα 9 εκατ. ευρώ για τη «διαφημιστική καμπάνια» του κορονοϊού...!!!

Εδώ γελάμε....
"Να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news»."

Δεύτερο μεγάλο πακέτο για «εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον κορονοϊό ενέκρινε η κυβέρνηση, σύμφωνα με ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. 
Το νέο πακέτο, ύψους 9 εκατ. ευρώ για την «απαραίτητη εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα αναγκαία μέτρα προστασίας και τις συμπεριφορές για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού» προστιθέμενο στο... 
προηγούμενο των 11 εκατ. ευρώ προς τα ΜΜΕ δημιουργεί άθροισμα ύψους 20 εκατ. ευρώ. 

Όπως το πρώτο έτσι και αυτό εγκρίθηκε με απευθείας ανάθεση και αναμένεται να μοιραστεί στα ΜΜΕ με τις ίδιες  διαδικασίες....

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο κ. Πέτσας  «στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας για την καμπάνια, το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν και λαμβάνουν χρήματα για την καταχώρηση, προβολή ή μετάδοση του μηνύματος στο μέσο τους».  

Όπως ισχυρίζεται ο κ. Πέτσας «είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news». 
Διότι, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, θεριεύουν η ανασφάλεια, ο φόβος και ο πανικός». Ο κ. Πέτσας αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: «...για τους παραπάνω λόγους, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,29% των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.