# #

23 Μαρ 2020

Τώρα ξέρουμε όλοι που βρίσκουν τα κείμενα τα κανάλια του Μητσοτάκη. Τα έχουν πει παλιότερα άλλοι προδότες!!!

Το γαλάζιο μας τσίρκο.


Ένα διαχρονικό ηχητικό αποτελεί το έργο “Το μεγάλο μας τσίρκο” Σε ένα σπάνιο video η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος θαρρείς πως περιγράφουν με ακρίβεια τη σημερινή χούντα.

Προσέξτε τις ομοιότητες με αυτή των γελοίων συνταγματαρχών “διότι θεωρητικώς πηγαίναμε μπρος αλλά στην πραγματικότητα πηγαίναμε πίσω – πίσω – πίσω”
Εκτός της λογοκρισίας, της στέρησης της Ελευθερίας, της βίας, και των ψεμάτων, κοινό γνώρισμα όλων των ακροδεξιών καθαρμάτων είναι η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολλών.

“21η Απριλίου 1697... Ένας “Έλληνας”... πληροφορεί αιφνιδίως 8,5 εκατομμύρια Έλληνες ότι είμαστε όλοι άρρωστοι”!!! 


Διαβολική σύμπτωση...


“Για το γύψο, πολιτικώς ανώριμοι, πνευματικώς καθυστερημένοι, εθνικώς επικίνδυνοι και κοινωνικός υπανάπτυκτοι”!!!


Τώρα ξέρουμε όλοι που βρίσκουν τα κείμενα τα κανάλια του Μητσοτάκη. Τα έχουν πει παλιότερα άλλοι προδότες.




Άλλο κοινό γνώρισμα είναι το ρουσφέτι, η οικογενειοκρατία, οι χυδαίες συναλλαγές. Και σε κάθε χούντα υπάρχει ένας Ιερώνυμος να ορκίσει δοσιλόγους, μερικοί ρασοφόροι μπάτσοι κι ένας Χριστόδουλος που διαβάζει!

“Το δημοψήφισμα αποφέρει στη δικτατορία 92% υπέρ”, όσο τα πλαστά γκάλοπ που προετοίμαζαν τη χούντα της γαλάζιας συμμορίας.

“Κι ο Παπαδόπουλος φωνάζει περιχαρής πως όλοι οι Έλληνες είναι μαζί του”. Το ίδιο πίστευε η κι Μαρέβα. Μόνο που χτες δεν χειροκρότησε κανείς. Υπήρχαν βέβαια πολλοί στη γειτονία που κατά τις εννιά εκδήλωναν φωναχτά τη σεξουαλική τους έλξη για το δικτάτορα Μητσοτάκη και το σόι του. Πολύ γκόμενος ο Κυριάκος.

“Με την υπόδειξη φιλήσυχων πολιτών, (ρουφιάνων χουντικών δηλαδή) γίνονται αθρόες συλλήψεις”. Κατά το Μάη θα γίνουν μαζικές εξώσεις. Άλλωστε ένας από τους σκοπούς της ΝΔ είναι να μας κάνει να σιχαθούμε τα σπίτια μας και να μας διασπάσει, ώστε να τα πάρουν πιο εύκολα οι τοκογλύφοι.

Παπαδόπουλος Μητσοτάκης κλπ χρησιμοποιούν “επιστήμονες” για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Όποιος διαφωνεί είναι ανώριμος. Η ΕΑΤ – ΕΣΑ αναλάμβανε να τον ωριμάσει. Σήμερα αναλαμβάνουν τα γαλάζια σκουλήκια στα κανάλια και τα λοιπά ΜΜΕ.
Κι αν δεν φτάνουν τα τρολλ, έχουν διορίσει τόσους μπάτσους. Όταν νοικοκύρη θα πληρώνεις 150 ευρώ πρόστιμο, επειδή δεν έχεις άδεια να βγάλεις τα σκουπίδια έξω, θα είσαι χαρούμενος που σε κάθε γωνία υπάρχει στρατονομία.

“Για να εξυγιανθεί ο τόπος, ο αντιπρόεδρος κύριος Παττακός συλλαμβάνει ιατρόν ο οποίος ετόλμησε να ρίξει τη γόπα του κάτω εις την οδόν Ακαδημίας”!!!
Τι διάολο; Αντιγραφή σε όλα;

Ο πιο γελοίος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!
Και γίνεται απόπειρα στροφής της προσοχής σε καπνιστή ιατρό!!!
Η Ιστορία μας κάνει πλάκα!

Διώξεις αγωνιστών και βέβαια προβλήματα με τους γείτονες Τούρκους. Και φυσικά το ΝΑΤΟ η ΕΟΚ (ΕΕ) μας έχει χεσμένους. Σήμερα τουλάχιστο είμαστε “ετοιμοπόλεμοι”. Πήραμε πολλά χαρτιά υγείας. 12 ευρώ το ένα! Νόμος αγοράς ζήτησης. Πάντως αυτό το νόμο τον έκαναν ληστές.

Ξέρουμε που κατέληξε το πράγμα. Καταστροφή, πτώση χούντας και φυλακή των πραξικοπηματιών.
Κάναμε όμως ένα μεγάλο λάθος: Δεν τους κρεμάσαμε. Όμως δεν θα επαναληφθεί.

Ένα μήνυμα προς τα σανοφάγα γαλάζια μηρυκαστικά: Μη γλείφετε πισινούς βουλευτών της ΝΔ. Έχουν ιό και θα κολλήσετε. Μετά θα σας φταίνε όσοι βγήκαν για ψώνια.

Η μαλακιά που δέρνει τους φασίστες, δεν οφείλεται στους άλλους. Δεν είναι μεταδιδόμενο νόσημα. Προσβάλει κυρίως βλάκες χουντικούς, που έχουν φορέσει περικεφαλαία.



mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.