# #

13 Μαρ 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κόμμα της Ελληνικής Αριστεράς αλλά ένα τσίρκο

Ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και η ευνοϊκή συγκυρία της πιθανής του εξαΰλωσης που δεν πρέπει να χαθεί


Πέρασαν δυο βδομάδες περίπου λαθρομεταναστευτικής επιθετικότητας και νεοθωμανικής προκλητικότητας και οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποκάλυψαν πλήρως το πραγματικό εθνομηδενιστικό και φιλοϊμπεριαλιστικό τους πρόσωπο.

Ο αδελφός του πολύ Τζανακόπουλου συμμετέχει σε διαδήλωση στο Λονδίνο φωνάζοντας «Έλληνες φονιάδες των λαών» 
και όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός και συμβίος της Μαρίας Αντουανέττας, Έφης Αχτσιόγλου, 
«Αισθάνομαι πολύ...
περήφανος για τον αδελφό Μου».
 
Πέρασαν περίπου δέκα μέρες αφότου οι εκτρωματικοί - στον εγκέφαλο – νεανίες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν «Ανοιχτά σύνορα» γιατί «Με τους μετανάστες θα ζήσουμε μαζί» όπως υποστηρίζουν.

Υπάρχουν δεκάδες άλλες δηλώσεις των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που άφησαν αρνητικά το αποτύπωμά τους στο συλλογικό υποσυνείδητο του ελληνικού λαού με αποτέλεσμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις – εταιρειών PULSE, Opinion Poll, ALCO κατά σειρά- ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20-25% των ψήφων έχοντας πτώση σχεδόν του 1/3 των ψήφων του συγκριτικά με αυτές έλαβε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος ο Τσίπρας,
 πασίγνωστος για τις πολιτικές απάτες του, «μαζεύτηκε» και....

υποστήριξε το κλείσιμο συνόρων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τώρα τελευταία μάλιστα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούν σε «σκληρές» δηλώσεις κατά της Τουρκίας του Ερντογάν «πλειοδοτώντας», μάλιστα σε πατριωτισμό. Καλά διαβάσατε, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…

Τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν μόνο την δεινή θέση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και την απομόνωσή του από τις μεγάλες μάζες του ελληνικού λαού αλλά και το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κόμμα της Ελληνικής Αριστεράς αλλά ένα τσίρκο, έναν ελεεινό θίασο από εθνομηδενιστές και νοσηρούς εγκεφάλους της Πολιτικής Ορθότητας και των προσταγών της Διεθνούς Ελίτ.

Δεν βρίσκεται απλώς εγκλωβισμένος σε συμπληγάδες αλλά σε πλήρες αδιέξοδο.

Σε εποχή που το εθνικό ζήτημα κινείται επάλληλα ή παράλληλα με το κοινωνικό/ταξικό
 και η προσπάθεια εθνικής ανεξαρτησίας και απεξάρτησης από τους περιορισμούς της Παγκοσμιοποίησης και του Ευρωιερατείου – ειδικότερα για την χωρά μας- έχει πάρει τεράστιες και συνεχώς διερευνώμενες διαστάσεις αλλά και σε μια εποχή που η ιμπεριαλιστική στρατηγική του νεοθωμανισμού της Τουρκικής Άρχουσας Ελίτ ζητά πλέον ανοιχτά πόλεμο με την Ελλάδα χρησιμοποιώντας σαν πρώτο βήμα τις επιθέσεις των οργανωμένων λαθρομεταναστών, σε μια τέτοια λοιπόν εποχή πάει πολύ να μιλάς για «Ανοιχτά σύνορα».


Η Λούμπεν,
 μεταμοντέρνα και εθνομηδενιστική «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν αφομοίωσε την Ιστορική κληρονομιά του Παγκόσμιου Εργατικού Κινήματος και ειδικότερα των Διεθνών – Α’, Β’ και Γ’- αλλά ούτε και έχει την παραμικρή ιδέα των θεωρητικών, επιστημονικών επεξεργασιών της Διαλεκτικής Θεωρίας των Μarx/Engels και η οποία αποτελεί γι’ αυτούς επτασφράγιστο μυστικό.


Απλά, μην έχοντας καμιά σχέση με την Εργατική Τάξη και τα ευρύτερα Λαϊκά στρώματα και μη γνωρίζοντας την δημιουργική Μαρξιστική Θεωρία από την οποία έχουν πάρει διαζύγιο από γεννησιμιού τους, είναι επόμενο να πελαγοδρομούν, να εθνομηδενίζουν και να χαρακτηρίζουν συλλήβδην όλον τον ελληνικό λαό σαν «Ξενοφοβικούς», «Ρατσιστές» και «Φασίστες».

Ουσιαστικά πρόκειται για τις αντιδράσεις ενός Φασιστικού Εκτρώματος- με «Ροζ» χρώμα…- και το οποίο βλέποντας την τραγική του απομόνωση κραυγάζει και τσιρίζει με άναρθρες κραυγές όλο και περισσότερο.

Ταυτοχρόνως,
 χάνει συνέχεια στις δημοσκοπήσεις γεγονός που αυξάνει την απελπιστική του απομόνωση.


Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό αλλά και για ό,τι αποκαλείται Δημοκρατικός, Πατριωτικός και Προοδευτικός χώρος. Να αυξήσουμε στο μέγιστο βαθμό και με επιθετικά συντριπτικό τρόπο την κριτική μας στον σύγχρονο Φασισμό των Μεταμοντέρνων εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εφόσον δε, κανένα, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα δεν εμφανίζει εκλογικό κέρδος από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, οι διάσπαρτες δυνάμεις του Δημοκρατικού/ Πατριωτικού χώρου ας συνεχίζουν να χτυπούν με αυξανόμενο τρόπο το αποσαθρωμένο κάστρο των πολιορκούμενων Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Το ΚΙΝΑΛ είναι πολύ πιθανόν να χάσει προς την πλευρά της ΝΔ στις επόμενες εκλογές συρρικνούμενο ακόμη περισσότερο.

Το ΜΕΡΑ 25, σαρξ εξ σαρκός του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αφομοιωθεί εκλογικά μάλλον από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μένει το ΚΚΕ, σαν τελευταία αρκετά σοβαρή δύναμη αντίστασης του εργατικού/λαϊκού κινήματος. Όμως – όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα- πρέπει πολύ γρήγορα και συστηματικά να «αποσυριζοποιηθεί» και να απογαλακτιστεί από τα συμπτώματα οξείας μορφής ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑΣ που παρουσιάζουν φιλικά του sites, να αποκτήσει δικό του τηλεοπτικό σταθμό και να διευρύνει το ακροατήριο του σε στρώματα του δημοκρατικού/πατριωτικού χώρου ενθυμούμενο κρίσιμες στιγμές της δικής του Ιστορίας. Π.χ. όταν η Φασιστική Ιταλία κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα, ο Νίκος Ζαχαριάδης, Γ.Γ. του ΚΚΕ τότε και φυλακισμένος, έστειλε την πρώτη – από τις τρεις – επιστολή του με ημερομηνία 31/10/1940 ζητώντας να συσπειρωθεί όλος ο ελληνικός λαός και να πολεμήσει τον Φασίστα εισβολέα. Και όλα τα παραπάνω τα ανέφερε δείχνοντας ανοχή και συμπαράσταση στην τότε δικτατορική κυβέρνηση Μεταξά. Ο Νίκος Ζαχαριάδης, όντας η ιστορικότερη και σημαντικότερη μορφή του ελληνικού Κομμουνιστικού Εργατικού Κινήματος, μαζικοποίησε το ΚΚΕ φτάνοντας το να αριθμεί 420.000 μέλη το 1944 και εμπνέοντας – αν και φυλακισμένος στο Νταχάου- την τεράστια ανάπτυξη του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ. Η στρατηγική του τότε οδήγησε το ΕΑΜ να έχει 1.600.000 μέλη, ο ΕΛΑΣ 130.000 στρατό και η ΕΠΟΝ 600.000 μέλη.

Ήταν η εποχή που η Αριστερά τότε συνδύαζε άριστα το Εθνικό/Πατριωτικό σκέλος με το Κοινωνικό ασχέτως των τραγικών και εγκληματικών λαθών της μετέπειτα περιόδου.

Η Εθνική/Πατριωτική Αντίσταση
 εναντίον των Γερμανών Ναζί εισβολέων δημιούργησε εκείνο το έπος της ΕΑΜικής Επανάστασης και όχι οι Gay, οι Transexual ή οι Queer. Ήταν η εποχή που η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν Αστική Παρακμή (Maxim Gorky) και οι Γυναίκες πολεμούσαν με το όπλο στο χέρι δίπλα στους άνδρες και δεν έβαφαν τα νυχάκια τους συμμετέχοντας στο Μy style Rocks του ΣKAI…


Αλλά και οι Marx/Engels υποστήριξαν τον αντιδραστικό Πρώσο Καγκελάριο Βίσμαρκ στην πρώτη φάση του Γάλλο/Πρωσικού Πολέμου (1870-1871). Ο συντηρητικός Βίσμαρκ έπαιξε δραστήρια θετικό ρόλο στην ενοποίηση της Γερμανίας και γι’ αυτό τον υποστήριξαν. Διαφοροποίησαν την θέση τους στην δεύτερη φάση του Γάλλο/Πρωσικού πολέμου δηλαδή την περίοδο της Παρισινής Κομμούνας.

Αλλά και κατά την διάρκεια του Κριμαϊκού πολέμου (1853-1856) υποστήριξαν την αποικιοκρατική και καπιταλιστική Μεγάλη Βρετάνια και Γαλλία στον πόλεμο τους εναντίον της Ρωσίας με το σκεπτικό του κύριου αντιπάλου της συγκυρίας. Με το σκεπτικό τους – και είχαν δίκιο- ο κύριος και όχι βασικός αντίπαλος εκείνη την εποχή ήταν ο «Φασισμός της Εποχής» δηλαδή η Τσαρική Ρωσία.

Αντίθετα,
 ο βασικός – από την άποψη της αντίθεσης Κεφαλαίου/Εργασίας- ήταν η Μεγάλη Βρετανία.


Αλλά και στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ο Κύριος αντίπαλος της Σοβιετικής Ένωσης ήταν η Χιτλερική Βέρμαχτ των Γερμανών ενώ ο Βασικός και μακροπρόθεσμος η Αποικιοκρατική και Αυτοκρατορική Μεγάλη Βρετανία. Γι αυτό – και πολύ σωστά -η τότε Σοβιετική Ένωση συμμάχησε με την Μεγάλη Βρετανία και τσάκισε τους Ναζί χάνοντας όμως 25 εκατομμύρια Σοβιετικούς πολίτες.

Βλέπετε, δεν ακολουθήσαν οι Σοβιετικοί τότε την εθνομηδενιστική και καταστρεπτική «λογική» των σημερινών αριστεριστών της Ελλάδας που μιλάνε για «δυο Ιμπεριαλιστικές Αστικές Τάξεις» Ελληνική και Τουρκική που συγκρούονται μεταξύ τους και σύμφωνα με την δική τους «λογική» καθόμαστε στα αυγά μας και το «παίζουμε ουδέτεροι»!! Αρκετοί μάλιστα από αυτούς διαδηλώνουν κατά των «Ελλήνων φονιάδων»(!) και όχι κατά των νεοθωμανών Τούρκων.

Συμπέρασμα; Όποιος αδυνατεί να καταλάβει την σχέση –επάλληλη, παράλληλη, αντιθετική η συμπληρωματική ανάλογα με την ιστορική συγκυρία – της διαφοράς μεταξύ Κύριου και Βασικού αντιπάλου, απλά δεν μπορεί να καταλάβει στοιχειώδη πράγματα, ουσιαστικά δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Συνοπτικά, ο Κύριος αντίπαλος συμπυκνώνει την μορφή του συγκυριακού αντιπάλου ενώ ο Βασικός τον μόνιμο και διαχρονικό.

Έτσι, και στην σημερινή κατάσταση η κριτική στην Κυβέρνηση του ελληνικού φιλελευθερισμού/νεοφιλελευθερισμού είναι σωστή όμως η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δεν είναι ο Κύριος αλλά ο Βασικός αντίπαλος.

Ο Κύριος αντίπαλος είναι ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ
 και εκεί θα πρέπει να στραφούν όλα τα πυρά ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να πέσει κι άλλο και ει δυνατόν να εξαϋλωθεί στις επόμενες εκλογές! Τώρα είναι η ευκαιρία να «ταπωθεί» στα έγκατα της Γης το Φασιστοειδές μόρφωμα της Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Οποίος κατάλαβε τον «Κύριον οίδε».




Του Ηλία Παπαναστασίου
"ΡΕΣΑΛΤΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.