# #

6 Ιαν 2017

Όταν διαλυθεί η ευρωζώνη -που θα διαλυθεί σίγουρα- η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Γερμανία στο μάρκο, γιατί είναι γεμάτη ρουφιάνους και λαμόγια, που είναι πιο γνωστοί ως «φιλελέδες».


Η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη, όταν θα αποφασίσει η Γερμανία πως την συμφέρει να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.



Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσκόπηση της ALCO, που δείχνει πως οι Έλληνες έχουν αλλάξει άποψη για το ευρώ και την ευρωζώνη.

Σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, το 53% των Ελλήνων θεωρεί λανθασμένη την ένταξη της χώρας στο ευρώ, ενώ το 38% πιστεύει πως ήταν σωστή.

Μάλλον οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί -με μεγάλη καθυστέρηση- πως τον επόμενο χρόνο η Ελλάδα θα είναι περισσότερα χρόνια χρεοκοπημένη μέσα στο ευρώ από τα χρόνια «που ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας» και κολλούσαμε τα κατοστάευρα στο κούτελο του κλαρινιτζή στο πανηγύρι.

Πάντως, πάλι καλά που οι Έλληνες πήραν χαμπάρι το 2017 -δηλαδή εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας- πως ήταν λανθασμένη η ένταξη της χώρας στο ευρώ, γιατί οι Έλληνες δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την αντίληψη και την οξυδέρκειά τους.

Πάντως, το 38% που πιστεύει πως ήταν σωστή η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ πρέπει να την περνάει ακόμα φίνα, ενώ πρέπει να είναι και μεγάλοι απατεώνες -
για να θεωρούν σωστή την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη-, αφού όλοι ξέρουμε πια πως η Ελλάδα δεν πληρούσε τα κριτήρια για ένταξη στο ευρώ και χρειάστηκε ο απατεώνας Σημίτης -που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος- να δώσει εντολή στην Goldman Sachs να παραποιήσει τα στοιχεία, ώστε η Ελλάδα να μπει με ψεύτικα στοιχεία στο ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα της ALCO, το 41% των Ελλήνων πιστεύει πως η ευρωζώνη δεν θα συνεχίσει να υφίσταται, ενώ το 40% πιστεύει ότι θα συνεχίσει.
Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τη χώρα στα δυο και η μισή χώρα να έχει ευρώ και η αλλή μισή χώρα δραχμή, ώστε οι Μένουμε Ευρώπη -που είναι πολύ καψούρηδες με την Ευρωπαϊκή Ένωση- να αναλάβουν να ξεπληρώσουν το χρέος της χώρας σε ευρώ και οι υπόλοιποι να τυπώνουν αβέρτα δραχμές και να την περνάνε τζάμι.

Πάντως, θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα να διαλυθεί η ευρωζώνη σε τρία χρόνια, για να δούμε τις φάτσες όλων αυτών των ευρωλάγνων όταν θα αντιληφθούν πως θα μείνουν ορφανοί από ευρώ, μετά από δουλοπρέπεια 10 χρόνων.

Βέβαια, όταν διαλυθεί η ευρωζώνη -που θα διαλυθεί σίγουρα- η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Γερμανία στο μάρκο, γιατί είναι γεμάτη ρουφιάνους και λαμόγια, που είναι πιο γνωστοί ως «φιλελέδες».

Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες διαφωνούν πια με την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη.


Αφενός είναι τα 7 χρόνια χρεοκοπίας και Μνημονίων -και η υποδούλωση της χώρας- και αφετέρου οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πως δεν μετράει η γνώμη τους, οπότε μπορούν να την λένε ελεύθερα.

Η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη, όταν θα αποφασίσει η Γερμανία πως την συμφέρει να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Δεν έχει καμία σημασία τι ψηφίζουν οι Έλληνες σε εκλογές και δημοψηφίσματα -το έχουμε διαπιστώσει αυτό-, ούτε τι απαντούν στις δημοσκοπήσεις.

Οπότε, οι Έλληνες μπορούν να λένε πια ελεύθερα την γνώμη τους.
Τώρα που η γνώμη τους δεν έχει καμία σημασία, οι Έλληνες είναι επιτέλους ελεύθεροι να λένε ό,τι σκέφτονται.

Θέλει ευρώ και Μνημόνιο η Ελευθερία.


πηγη

3 σχόλια:

  1. Ποτέ δέν είναι αργά νά καταλάβουμε ότι τό ευρώ αντικατέστησε τό μάρκο γιά νά πουλά ή γερμανία τά ακριβά προιόντα της σέ μιά ενιαία αγορά.
    Ποτέ δέν είναι αργά νά καταλάβουμε ότι τό ευρώ πού δανείζεται ό γερμανός
    βιοτέχνης,μέ μηδενικό επιτόκιο,δέν είναι ίδιο μέ τό ευρώ πού δανείζεται
    από τίς κλειστές τράπεζες μέ διψήφιο επιτόκιο ό Ελληνας βιοτέχνης.
    Ποτέ δέν είναι αργά νά καταλάβουμε ότι οι μνημονιακοί πολιτικοί,αυτοί πού
    όταν φταρνίζεται ή γερμανία κρυολογούν στήν Ελλάδα,μισθοτροφοδοτούνται
    από τούς γότθους,βισηγότθους,οστρογότθους,πού ζητούν ιδιωτικοποιήσεις
    δημόσιας καί ιδιωτικής περιουσίας,δηλ.τίς αρπαγές πού πάντα έκαναν μέσα
    στό χρόνο αυτές οι φυλές.
    Ποτέ δέν είναι αργά οι εφιάλτες νά απολαύσουν τή Σπαρτιάτικη ανταμοιβή
    τους,απέναντι από τόν Αγνωστο Στρατιώτη,στή πλατεία Συντάγματος,κάτι πού
    έκανε καί ό Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γιά 3 συνεχή ημερόνυκτα
    στή Τριπολιτσά καί απελευθέρωσε τό Μωριά,μετά από 400 χρόνια τούρκικης
    σκλαβιάς..
    Ποτέ δέν είναι αργά...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο παραμένουν στην κυβέρνηση οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι ίδιοι είναι φίλε μου....Μην έχεις Αυταπάτες... Θα σώσει την Ελλάδα ο Κούλης? Μα αυτός τα έφαγε , μαζί τους φίλους του, τους Πασόκους...

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.