10 Ιαν 2017

Ο Άρης - ο γνωστός- δεν μας ξαφνιάζει


Την εξέλιξη –μετά την τεράστια κατακραυγή που υπήρξε- σχετικά με την ομηρία – φυλάκιση του 6χρονου γιου των Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη την γνωρίζεται. 

Η επιμέλεια για το παιδάκι δόθηκε στην γιαγιά του, ενώ  Μαζιώτης, Ρούπα και Αθανασοπούλου (η 25χρονη κοπέλα που συνελήφθηκε μαζί με την Πολλά) σταμάτησαν την απεργία πείνας μόλις η γιαγιά πήρε στην αγκαλιά της το ανήλικο παιδί.Αυτό που πιθανόν δεν πρέπει να περάσει ασχολίαστο είναι ότι ανάμεσα στις γνωστές φωνές που υπερασπίστηκαν την αδιανόητη κυβερνητική ενέργεια, με θύμα ένα μικρό παιδάκι, ήταν και ο υπάλληλος του Αλαφούζου,
 Αρης Πορτοσάλτε. 

Είναι ο γραφιάς και μαρκουτσοφόρος που εδώ και χρόνια  υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης φτάνοντας στο σημείο να προβοκάρει, συκοφαντεί και να χυδαιολογεί κάθε συλλογικότητα και κάθε εργατική κινητοποίηση.

Και το ενδιαφέρον που υπάρχει στην ανάρτησή του στο twitter είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την λειτουργία του κράτους. Να δείχνει το ποιο απάνθρωπο πρόσωπο του σε μια παιδική ψυχούλα, να μην διστάζει να χρησιμοποιεί τους ποιο βάναυσους τρόπους για να εξυπηρετήσει τους στόχους του.

Φυσικά δεν μας ξαφνιάζει με αυτή του την τοποθέτηση. Αλλωστε είναι γνωστή η δημοσιοκαφρική του διαδρομή. Από τότε που καλούσε τους μηχανισμούς καταστολής να επεμβαίνουν σε κάθε εργατική διεκδίκηση, από τα αλλεπάλληλα «ιστορικά μαθήματα» που μας παραδίδει, μιας και έχει ειδίκευση στον αντικομουνισμό, -, φτάνοντας στο σημείο να κάνει «αυτοκριτική» γιατί ..έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την .. διδάχτηκε από το … ΚΚΕ, όπως έχει δηλώσει- καταλήγοντας σήμερα να αναμασά χυδαία ιδεολογήματα, βγαλμένα λες από το αντιδραστικό μετεμφυλιακό οπλοστάσιο.

Αλήθεια, Κοντονής και Τόσκας, πώς αισθάνονται βλέποντας έναν τύπο με το ποιόν του  Πορτοσάλτε να δείχνει «κατανόηση» για την κυβερνητική τακτική που εφαρμόστηκε με ευθύνη τους να χρησιμοποιηθεί το παιδάκι δυο πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος για να εκβιαστούν δυο φυλακισμένοι;


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.