13 Μαΐ 2016

Τσίπρας: Ο παραμυθατζής


Το μεγάλο «χάρισμα» της ενσωματωμένης «αριστεράς», και αυτό που την καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμη για το καθεστώς, είναι ότι (λόγω του σφετερισμού των λαϊκών αγώνων) έχει την ικανότητα να εμπορεύεται, πιο αποτελεσματικά από όλους, την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του λαϊκού ήρωα και να πουλάει παραμύθια…

  Η ειδωλολατρική ιδεολογία του λαϊκού ήρωα υποκαθιστά την λαϊκή ενέργεια (το λαό) από τη δράση του ήρωα, καλλιεργεί δηλαδή την ΥΠΟΤΑΓΗ της κοινωνίας στην εξουσία του λαϊκού ήρωα. 

Ο λαϊκός ήρωας είναι το ναρκωτικό χάπι της παρηγοριάς για τους κοινωνικά εξαθλιωμένους, χάπι που τους οδηγεί στον εφησυχασμό, τη μοιρολατρία, την πολιτική ύπνωση και σε φανταστικές δραπετεύσεις… Τα παραμύθια είναι λειτουργικό στοιχείο αυτής της ναρκωτικής ιδεολογίας. 

Σε αυτό το αχαλίνωτο εμπόριο των παραμυθιών και των ψεύτικων υποσχέσεων (εμπόριο ψεύδους) διαπρέπει ιδιαίτερα η «αριστερά» του συστήματος, ακριβώς διότι αποτελεί τον κερδοσκόπο των λαϊκών αγώνων. 

Ο Τσίπρας, λόγω συγκυριών (κατοχικά Μνημόνια και λαϊκή εξαθλίωση, καθώς και ανυπαρξία λαϊκών κινημάτων, δηλαδή πραγματικής Αριστεράς), αναδείχτηκε σε μεγάλο παραμυθατζή, σε κυνικό και αισχροκερδή έμπορα ψεύτικων υποσχέσεων… 

Γι αυτό και το ψεύδος του Τσίπρα και της «αριστερής» κυβέρνησης των ανδρεικέλων έχει απογειωθεί και έχει πάρει τις μορφές της θριαμβολογικής αυθάδειας… 

Τα παραμύθια, βεβαίως, γρήγορα τα σκορπίζει η σκληρή πραγματικότητα και τιμωρεί όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεωνίσκους που πίστεψαν, μέσα στη μικροαστική τους έπαρση, ότι μπορούν να ξεγελάσουν την ιστορία… 

Το ΤΕΛΟΣ και του μεγάλου παραμυθατζή Τσίπρα (μεγάλος παραμυθατζής σε απελπιστικά καχεκτικό πολιτικό μέγεθος), είναι πολύ κοντά…


πηγη

2 σχόλια:

 1. Έλληνες άνθρωποι καλημέρα…
  Μετά την επίδοση της από 9/5/2016 εντολής -διαταγής του Αρτέμη Σώρρα πρός εγχώριους κι εξωτερικούς θεσμούς να εισπράξουν εις ολοσχερίν εξόφληση το ποσόν των 27 δις βεβαιωμένου φόρου στο Α.Φ.Μ. του ,αλλά και κάθε βεβαιωμένη οφειλή από τα Α.Φ.Μ. όλων των Ελλήνων Πολιτών η Πατρίδα μας κι εμείς εισερχόμαστε στην νέα σελίδα.
  Για εσάς που ακόμη αναρωτιέστε ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας ,ιδού

  1/ Είναι Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής κι ως τέτοιος κληρονόμος κάθε κληρονομικού δικαιώματος του Έθνος των Ελλήνων ,όπως κάθε ένας Έλλην Πολίτης εξ’ημών.

  2/ Είναι αποκλειστικός κύριος ,νομέας, κάτοχος και μόνος διαχειριστής δύο περιουσιακών στοιχεών (600δις και καταπιστευμάτων ) που έχουν πολλαπλώς κλειδωθεί υπέρ όλων των Ελλήνων Πολιτών.

  3/ Είναι Φορέας Κρατικής Εξουσίας ,λειτουργόν στο όνομα και για λογαριασμό του Ελληνικού Κυρίαρχου Έθνους , όπως αυτή του εκχωρήθηκε δυνάμει συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου από ένα Ν.Π.Δ.Δ. (Δήμο Καλλικρατικό ) κι ως τέτοιος δικαιούται να κατεβάσει ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ το ποσόν των 2.300.000.000 τρις που έχει δεσμεύσει με προσωπικές του εγγυήσεις από τα Παγκόσμια Ταμεία , για έργα ανάπτυξης σε κάθε Δήμο της Επικράτειας ,αλλά και την εξόφληση των κόκκινων δανείων κάθε Έλληνα Πολίτη.

  Αυτό σημαίνει ότι με τις τρείς ως άνω ιδιότητές του μπορεί πλέον -αν δεν εκτελεστεί η διαταγή του – να εκταμιεύσει υπέρ όλων ημών τα κλειδωμένα υπέρ ημών χρήματα απ τα Παγκόσμια Ταμεία , αλλά και να εκχωρήσει το δικαίωμά του για έργα ανάπτυξης ανά την επικράτεια σε κάθε Ε.ΣΥ. ανά Δήμο , οι οποίες αυτές πλέον θα δικαιούνται, χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο ποσό για έργα ανάπτυξης στην περιοχή τους να προχωρήσουν μόνες στην ανάθεση των μελετών , την εκπόνηση των έργων και την κατά τον καλύτερο τρόπο αξιοποίηση αυτών εις ώφελος των Δημοτών κάθε Δήμου ανά την Επικράτεια…
  Έλληνες ,άνθρωποι ξυπνήστε !!!!!!!!!!!
  Η ώρα των Ελλήνων ήρθε να αποδεσμεύσουμε την Πατρίδα μας από τα μνημόνια της σκλαβιάς ,να αναλάβουμε την διαχείρισή της και να οδηγηθούμε με συντεταγμένο τρόπο στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.
  Αυτήν την φορά την Ένωσή μας δεν μπορεί να την εμποδίσει κανείς τρίτος , ανθέλλην , προδότης , εχθρός της Πατρίδος μας , εκτός απ την δική μας ελεύθερη βούληση.Μόνο η αντινόησή μας μπορεί να σταθεί ως εχθρός τνω ίδιων μας των συμφερόντων !!!!!!!!!!!
  Έλληνες , αδέλφια μου , διαβάστε τα στοιχεία , δείτε τις αποδείξεις κι ελάτα γρήγορα να δυναμώσουμε τις Ε.ΣΥ. , οι οποίες θα υποκαταστήσουν τους Δήμους του Ανθελληνικού Καθεστώτος και θα προωθήσουν την Ανάπτυξη και την ευδιαμονί Ημών εσαεί και εις τους αιώνες πλέον για το Ιερό μας Γένος.!!!!!!!!!!!!!!!
  ΈΛΛΗΝΕΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ,ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ , ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ !

  ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ- ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
  ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ


  ΠΑΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.