13 Μαΐ 2016

Ουρήστε τους πλούσιους. Αποπατήστε τους.


Είναι το όραμα του Δεξιού, ηλίθιε


 

Αντιγράφω το ρεπορτάζ: "Σοκ στις ΗΠΑ - Υποχρεώνουν εργαζόμενους να φορούν πάνες ακράτειας (!) Ο χαρακτηρισμός «εργασιακός μεσαίωνας» δεν επαρκεί για να περιγράψει τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι υπάλληλοι δεκάδων εκτροφείων πουλερικών στις ΗΠΑ. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση «No Relief» της οργάνωσης Oxfam America, υπάλληλοι σε εκτροφείο πουλερικών στο Άρκανσας αναγκάζονται να φορούν πάνες ακράτειας,
καθώς οι προϊστάμενοί τους δεν τους επιτρέπουν να κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα.
«Οι προϊστάμενοι κοροϊδεύουν τις ανάγκες των εργαζομένων και αγνοούν τα αιτήματά τους. Τους απειλούν με ποινές ή ακόμα και με απόλυση», αναφέρει η έκθεση, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πολλές μαρτυρίες εργαζομένων που αποκαλύπτουν ότι πέρα από την βάναυση μεταχείριση των ζώων στα εν λόγω κέντρα, σε βασανιστήρια υποβάλλονται και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί, με σκοπό την αύξηση του κέρδους".

Στην Αμερική; Τη χώρα της ελευθέριας; Τι μου λέτε; 

Να πάρω ένα αερόστατο, να ανέβω στα σύννεφα και να ρίξω από 'κει κάθε ηλίθιο νεοφιλελεύθερο. 

Είναι το όραμα του Δεξιού, ηλίθιε. Αυτό που υπόσχεται ο Μητσοτάκης, ο όποιος αυτά διδάχθηκε με το ΓΑΠ και το Σαμαρά στο America: Κανένα δικαίωμα στον εργάτη. 

"Γιατί θέλουν να ουρήσουν οι σκλάβοι"; Αναρωτιούνται οι αφέντες.

"Θα χάσουν χρόνο, ο χρόνος είναι χρήμα"! 

Ναι, τόσο καθάρματα είναι τ' αφεντικά κι ακόμα περισσότερο. "Μα είναι φυσική ανάγκη", θα πει κάποιος. Σίγουρα, αλλά οι πλούσιοι (δουλέμποροι) δεν βλέπουν τον άλλο σαν οργανισμό, πολύ περισσότερο δεν τον βλέπουν σαν άνθρωπο με ανάγκες. Τον βλέπουν σαν αναλώσιμο μηχάνημα, που βγάζει χρήματα, ώστε να τα παίρνει ο ίδιος. 

Ούτε στο Μεσαίωνα είχαν πάνες, είναι λίγο χειρότερα σήμερα τα εργασιακά από αυτή την άποψη. Και το "ψιλό" το κρατάει η πάνα, άμα σε πιάσει κόψιμο, τι γίνεται; Κρατιέσαι; Μέχρι πότε; Όσο πάρει. Κι εμείς κρατάμε την ανάσα μας με το Μνημόνιο, μέχρι να ξεχρεώσουμε, ή να σκάσουμε, ότι έρθει πρώτο. Αν δεν κρατηθείς όμως; Τα κάνεις πάνω σου, ώστε να πάρει το φυσικό της "άρωμα" η επιχείρηση.

Θα το βάλουν κι εδώ ως προσόν στα βιογραφικά. 


Μετά το "χωρίς παιδιά", που απαιτούν πολλοί επιχειρηματίες, το "χωρίς ακράτεια". Αν "στουμπώσεις" θα σου πουν "μπράβο". Όταν μειώνεται ο μισθός, αυξαίνεται τελικά η βλακεία, είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα. Γι' αυτό μας αφήνουν νηστικούς, μην πάμε στην τουαλέτα εν ώρα εργασίας. Να δεις που θα ζητήσουν σε λίγο Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχεις συχνοουρία. Άμα σου έρθει να πας για πιπί, την έβαψες: Τουαλέτες μόνο στον ΟΑΕΔ θα έχουν!

Μετά έφταιγε εκείνος ο εργαζόμενος, που "ξαλάφρωσε" πάνω στα δημητριακά μιας πασίγνωστης πολυεθνικής, έτσι; Αυτά, θα έρθουν κι εδώ. Μη νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις. 


Από τις ΗΠΑ ξεκίνησε η μόδα, να απαιτούν από εργαζόμενους να μην έχουν "οικογενειακές υποχρεώσεις". Και ξέρεις πως γίνεται. Κάνει κάτι αποτρόπαιο κάποιο αφεντικό, ζηλεύουν οι υπόλοιποι και το επαναλαμβάνουν. Έτσι γίνεται η ανοησία "παράδοση". Τι θα κάνει η δικαιοσύνη των ΗΠΑ με αυτό; Θα τιμωρήσει τους εργαζόμενους, επειδή θέλουν να πάνε στην τουαλέτα. Κατά τα άλλα η Αμερική είναι μια "δημοκρατική χώρα". Δικτατορία των αγορών. Η διάρροια δεν είναι αρρώστια, για τη CIA είναι πλεόν "τρομοκρατία και απειλή για την εθνική ασφάλεια". Να πάρουν τη Βούλτεψη, να τους συμβουλέψει για την οικονομία στο χαρτί υγείας.

Ουρήστε τους πλούσιους. Αποπατήστε τους. Γιατί μας αποπατούν πρώτοι, ουρούν στα μούτρα μας. Μπείτε μέσα στα γραφεία τους και αφοδεύστε ελευθέρα. Στο μπάνιο απαγορεύεται να πάνε. Αν όμως οι εργαζόμενοι πασαλείψουν τους δήμιους - εργοδότες, μετά θα προσλάβουν και προσωπικό καθαριότητας, θα μειωθεί κι η ανεργία. Κατούρα τον πλούσιο, μπορείς..


mitsos175

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ - ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09/ 05/ 2016, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:- Α) ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ Γ) ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ €, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 09/ 05/ 216, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ. ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016.pdf ΣΧΕΤΙΚΟ 2.1. - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ 6.157 ΣΧΕΤΙΚΟ 2.1. - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 1 ΣΧΕΤΙΚΟ 2.2. - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ 2.3. - Φ.Ε.Κ. 3852/ 2010 ΔΗΜΟΣ = ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ 2.4. - Φ.Ε.Κ. 3852/ 2010 http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.